| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Färdigheter som behövs för att bli en personlig tränare

  Att arbeta som personlig tränare kan vara ett givande sätt att försörja sig. Det finns många olika inställningar som du kan arbeta i. Du kan bli egenföretagare och ställa dina egna timmar. Du kan arbeta i ett litet gym eller stor hälsoklubb. Du kan även hitta anställning i ett bostadshus. Om du vill specialisera dig, kommer många sjukhus och fysikaliska institut anställa tränare att arbeta med patienter. Du måste tänka på vilka typer av kunder och arbetssituationen som tilltalar dig, och sedan söka rätt utbildning. Överväganden
  p Om du bestämmer dig för att driva en heltid karriär inom personlig träning arbetar på ett sjukhus eller sjukgymnastik centrum, måste du ha en kandidatexamen och eventuellt en magisterexamen. Du kan studera träningsfysiologi, hälsovetenskap, motion vetenskap, terapeutisk rekreation eller atletisk träning. Det är också bra att välja en minderårig som ytterligare kan definiera din specialitet. Det kan också vara till hjälp för att besöka lokala centra liknar de typer av platser som du vill arbeta och be om tränare kvalifikationer.
  Typer
  p Om du bestämmer dig för att arbeta i ett gym eller för dig själv, sedan en examen är inte alltid nödvändigt. Men du kommer behöva fylla i ett certifieringsprogram. Medan det finns många att välja på finns det bara ett fåtal som är seriösa. Varje program kräver olika nivåer av utbildning, erfarenhet och utbildning. En är National Styrka och Conditioning Association. Denna certifiering är bra för de individer som vill arbeta i gym som fokuserar på styrketräning och styrketräning. Det finns också American College of Sports Medicine. Denna organisation erbjuder olika certifiering nivåer och val. Till exempel finns det certifieringar om du vill arbeta i ett gym miljö och andra om du vill arbeta i hjärtrehabilitering. Två andra alternativ är det amerikanska rådet om Motion och aerobics och Fitness Association. De två sistnämnda är mer populära eftersom de erbjuder flera valmöjligheter i certifiering och fortbildning.
  Tidsplan

  Skaffa en examen är uppenbarligen den mest tidskrävande krav. Även om du redan har en examen, kan du behöva ta extra kurser. De flesta högskolor kräver att du har tagit vetenskap kurser, till exempel kemi och anatomi inom fem år, för att få kredit. Om du inte har tagit dessa kurser inom denna tidsram, måste du ta eller återta dem. Den tid det tar att få certifierade beror på din utbildning och erfarenhet inom träningsfysiologi. För att klara examen ges av ovanstående organisationer, behöver du en gedigen utbildning i anatomi och fysiologi, motion recept, klient bedömning, motion testning och grundläggande kurser i att hantera kunder med hjärt och lung problem. Om du inte har haft kurser i dessa områden, kan du behöva ta ett par college kurser eller köpa läroböcker för att få tillgång till uppgifterna. Återigen besöka webbplatserna för de organisationer som anges ovan för att få en känsla för hur mycket förstudie arbete du behöver.
  Varning

  Var försiktig med snabb helg certifieringar och online-kurser som hävdar att träna dig att bli en personlig tränare. Även om de kan erbjuda ett snabbt och billigt sätt att få din certifieringar, skulle någon ansedd gym anställa dig inte om du inte har en nationellt erkänd certifiering. De flesta av de välkända certifieringsprov kräver både en skriftlig och praktisk del för att se till att du är redo att arbeta med kunder och vet hur man kan hjälpa dem att undvika skador. Du bör också vara skyldiga att ha din HLR och första hjälpen certifiering innan de kan bli certifierad som en personlig tränare. Vara
  Fördelar

  en personlig tränare kan vara en underbar karriär. Du kommer att motivera och stödja människor i att utveckla positiva livsstilsvanor. Dina kunder kommer att se till dig för den hjälp de behöver för att gå ner i vikt, hantera kronisk sjukdom och förbättra sin livskvalitet. Ju bättre utbildning, desto bättre rustad kommer du att hantera de många olika klienter som kommer till dig. Efter att ha blivit certifierade, måste du ta fortbildning kurser för att förnya din certifiering, vilket vanligen sker varannan till var fjärde år. Se till att du tar en mängd kurser från olika anläggningar för att hålla din träning varierad och välbalanserad.