| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Personlig Träning certifiering kurser

  Personlig träning kan vara en blomstrande och givande karriär, eftersom det motiverar och hjälper personer med fysisk kondition. Oavsett om du arbetar för dig själv eller på gym /fitnessanläggning, är personlig träning certifiering ett krav för att vara seriösa. En mängd olika organisationer erbjuder certifiering klasser, workshops och tentor. Vid val av organisation, se till att välja en som nationellt är erkänd och ackrediterad. National Academy of Sports Medicine

  National Academy of Sports Medicine (NASM) erbjuder certifiering med optimal metod prestanda utbildning föredras av topp hälsa klubbar, däribland 24 Hour Fitness och Golds Gym. Proffs som förvärvar certifiering med NASM lära mänsklig rörelse vetenskap, funktionella anatomi och fysiologi. Eleverna lär sig också pedagogiska verktyg, näringslära och beteendeförändring. NASM erbjuder en mängd olika paket för att erhålla certifiering baserad på inlärningsstilar och preferenser, inbegripet databaserade kurser, studiehandledningar, DVD och levande verkstäder.

  Nasm.org Addera amerikanska rådet om Motion

  amerikanska rådet om Motion (ACE) är en ideell organisation som ger certifiering och tillägnad säker och effektiv träning. Den ACE certifieringsprogram ständigt utvärderas för att se till att det ger den mest up-to-date utbildning för att möjliggöra personliga tränare för att vara konkurrenskraftiga. Studenter i ACE certifiering lära instruktions-och spotting tekniker, näring, livsstilsförändringar, risk och fitness bedömning. Den självstudier Programmet erbjuds i tre alternativ baserade på kostnad och inkluderar online-kurser.

  Acefitness.org
  National Federation of Professional Trainers

  Sedan 1988 har National Federation of Professional Trainers (NFPT) förutsatt certifiering till personliga tränare. Den NFPT certifieringen utbildar utbildare att effektivt undervisa och inspirera individer att leva ett fysiskt och hälsosam livsstil. Den NFPT certifieringen har godkänts för college kredit. Certifieringen Programmet lär fundamental motion vetenskap och principer fitness att tillåta klienter att uppnå personliga mål. NFPT certifiering erbjuder hem studie eller distans alternativ lärande.