| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Enklaste sättet att få Personlig Träning Clients

  Att få fler kunder i alla affärer tar förberedelser, planering och handling. En personlig tränare funderar på att lägga till sin bas av kunder är inget undantag. Det är viktigt för den personliga tränare som ska certifieras i sitt hantverk, vet hur och var man korrekt marknadsföra sin skicklighet ställer till rätt nisch av människor, bland annat genom sociala medier. Dessutom kan det dra stor tränare att arbeta på ett populärt gym, men det är inte nödvändigt. Instruktioner
  1

  bli certifierade. Det är oerhört viktigt som en personlig tränare för att kunna säga att du är en certifierad personlig tränare och du har utbildats grundligt och korrekt sätt. Det finns många hemsidor och program som kan hjälpa underlätta dig med att bli certifierade. Den American College of Sports Medicine (ACSM.org), National Academy of Sports Medicine (NASM.org) och den amerikanska rådet om Motion (ACEfitness.org) är alla nationellt ackrediterade och erkända auktoriteter där att få din Certified Personal Training licens.
  2

  Annonsera ditt företag. Personlig träning är ett företag, och din kompetens som tränare är en produkt som folk kommer att köpa. För att göra din produkt framgångsrik, måste du marknadsföra den. Detta kan göras genom att placera en annons i tidningen eller betala för en att vara på radion. Även i dagens blomstrande sociala medier samhället, är det en bra idé att marknadsföra ditt personliga träning affärer genom plattformar som Facebook, Twitter och MySpace. Detta är ett enkelt sätt att du kan koppla upp med vänner som kan också hjälpa dig att sprida ordet om din personliga träning och hjälper dig att få fler kunder.
  3

  Jobba på ett gym. Om du inte redan jobbar på ett gym, få hyras för att vara en personlig tränare på ett populärt gym är ett bombsäkert sätt att öka din personliga träning klienter. Kunderna kommer i huvudsak lämnas till dig som ett uppdrag och mer populärt på gym är, desto fler kunder du kommer att få.