| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man Välj ett bra fysisk tränare

  Vissa människor njuta av att träna själva och vet hur man planerar ett program. För andra, hyra en fysisk tränare är ett välbehövligt uppsving för sin träning rutin. En bra tränare kan sätta fingret på exakt vad som bör och inte bör göras, samtidigt som motivationen. Inte alla tränare, dock är lika förmåga. Anställa en tränare som ger fel råd kan vara farligt. Ett bekymmer är att vem som helst kan göra anspråk på att vara en tränare. Det finns sätt att se till att du anställa någon legitim, samt en person som skräddarsys efter dina fitness behov. Instruktioner
  Vad du ska titta efter i en fysisk tränare
  1

  äger en certifiering certifikat. Den aerobics och Fitness Association of America (AFAA), American College of Sports Medicine (ACSM) och National Academy of Sports Medicine (NASM) är några av de legitima organisationer som certifierar fysiska tränare. Oavsett vilken du väljer, kommer du vill vara säker på att organisationen utbildar och testar sina medlemmar om ämnen som rör fitness. De inkluderar HLR kunskap, funktionell anatomi, mänsklig rörelse vetenskap, kinesiologi, fundamenta näringslära, fysiologi och viktkontroll.
  2

  Expert på vad dina behov är. Vissa lärare är perfekt för att lära sina kunder att bulk upp och upp i vikt. Andra har kunskaper i att forma och tona musklerna. Se till att du förstår vad dina mål är --- och det bör återspeglas i den tränare du väljer.
  3

  boka en intervju. Förutom att se till att tränare vet den tekniska kunskap, ger en intervju att du kan mäta sin personlighet för att se om det förenas med din.
  4

  Få information om personens bakgrund. Har de spelar någon sport? Har de medicinsk utbildning? Vad är deras högskoleexamen?
  5

  Be om referenser. Medan en kund kommer sannolikt att ge en positiv rekommendation för tränare, det är fortfarande bra. Till exempel kan någon som tror att en träningsmetod är det största och rave om det, men du inte känner dig bekväm med det.