| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • CSCS Träning

  Personlig träning är ett område med många nischer. En tränare kan välja att arbeta med idrottsmän, allmänheten och kliniska populationer. Varje subspecialty har certifieringar som kommer att visa färdighet. Den CSCS certifieringen är skräddarsydd för lärare som arbetar med idrottare. Om CSCS Certifiering

  Certified Styrka och specialister Luftkonditionering (CSCS) tåg idrottare för att förbättra sina resultat. Ges av National Styrka och Conditioning Association (NSCA), har CSCS certifiering erhållit ackreditering från den nationella kommissionen för attesterande organen (NCCA), som fastställer standarder för certifiering program. Addera Krav

  att få CSCS certifiering från NSCA, måste den sökande ha antingen en kandidatexamen eller examen i kiropraktik medicin. Den NSCA kräver också ström HLR (hjärt-lungräddning) och AED (automatisk extern defibrillator) utbildning. Utbildningen ska erbjuda praktisk utbildning samt en utvärdering av prestanda. Exempel på lämpliga utbildningsprogram inkluderar American Heart Association Heartsaver kurs och den amerikanska Röda Korsets Första hjälpen /HLR /AED kurs.
  Förberedelser och utbildning

  Även CSCS certifiering kräver inte officiell praktisk utbildning, måste de som önskar erhålla certifiering uppvisa kunskaper inom många områden. Den NSCA föreslår att personer med en bakgrund inom motion vetenskap först ta testet praktiken certifiering. Testet kommer att avgöra vilka delar av testet för att fokusera på under studietiden. För människor utan en övning bakgrund, rekommenderar NSCA studerar från utbildningsmaterial såsom sin bok om huvudinriktningen av styrketräning och deras examen beskrivning häfte, och de extra motion material teknik. För dem som behöver praktisk utbildning, erbjuder den NSCA periodvis tvådagars workshop som kommer att hjälpa till med att förbereda examina.
  Testa

  Kandidater har två prov alternativ för CSCS examen: dator eller papper /penna. Datorn tentor är på begäran och finns i hela USA. Papper /penna tester är mindre flexibla och tillgängliga på datum som examen. Hela testet består av 210 flervalsfrågor. Tjugo av dessa frågor inte gjorde. Testet är uppdelad i en vetenskap sektion och en praktisk del. Vetenskapen avsnittet innehåller 90 frågor som omfattar vetenskapen bakom motion och kost. Med 120 frågor, täcker den praktiska delen ämnen som spänner från övning teknik till programmets utformning.
  Kostnader

  Som av maj 2011, för NSCA Papper /penna test kostar $ 260 , om det är registrerat tidigt. Testet kostar $ 290, om den registreras före avbrottsdatum. För icke-medlemmar kostar tidig registrering $ 395 och regelbunden registrering kostar $ 430. Computer testning kostar $ 310 NSCA medlemmar och $ 445 för icke-medlemmar.