| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Idéer för en Fitness Boot Camp

  En nyligen ny typ av träning är fitness boot camp. Motion entusiaster vänder sig till denna intensiva kroppsvikt motion för att gå ner i vikt snabbt och för att växla upp sina normala utöva rutiner. Nyckeln till en lyckad boot camp träning håller det kul och arbetar alla stora muskelgrupper i kroppen. Intensitet
  Intense, muskel-ansträngande övningar gör boot camp effektivt.

  workout intensitet är en stor attraktion för människor som börjar ta klasser Boot Camp, och den fokuserade träningen oftast leder till snabba och synliga resultat. Av denna anledning är det viktigt för instruktören att vara tydlig och fokuserad för att inte slösa tid under själva träningspasset. I de flesta fall kommer personer som deltar i boot camp använda sin egen kroppsvikt som motstånd, vilket kommer att resultera i snabb muskeltrötthet och en koncentrerad träning. Addera Längd
  Många kort men intensiv övningar kommer att ge snabba resultat.

  Varje övning kommer att pågå en relativt kort tid, och kommer att ha 12 till 20 repetitioner. Varje rörelse måste göras på rätt sätt med bra blankett. Om gjort rätt, kommer dessa små rörelser ger synliga resultat snabbt. Tiden att utföra varje övning är kort, men efter några övningar i samma muskelgrupp, kommer musklerna trötthet.
  Recovery
  muskel återhämtning är viktigt för den allmänna framgång i klasser Boot Camp.

  I varje övning rutin, är det viktigt att ha en tid att vila musklerna och återhämta krafter för nästa aktivitet. Boot Camps är inte annorlunda --- och det kan finnas ett större behov av att ta korta pauser på grund av intensiteten i de koncentrerade rörelser. Var femte eller sjätte motion rotationer, bör en deltagare ta en paus på cirka en till två minuter. I denna tid, bör du dricka vatten, ta djupa andetag och sträck stressade muskler.
  Övningar
  Pullups och andra traditionella övningar används i Boot Camp. p Det finns inga hemliga övningar som utgör en stor boot camp. En fitness boot camp klass består av gemensamma övningar såsom militära armhävningar, crunches, dips, knäböj, utfall, pullups, jumping jacks och spurter. Dessa övningar är inte ny, och deras effektivitet har testats gång på gång av boxare, militär personal, professionella fighters och idrottare av alla slag.