| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur mycket kostar en personlig tränare Kostnad?

  Det finns ingen standard när det kommer till priset av en personlig tränare. De har alla olika avgifter och olika skäl för att dessa avgifter. Det finns dock några bra information tillgänglig när shoppa runt för en tränare. Och du bör alltid överväga tränare kvalifikationer för att avgöra om det pris är värt det. Betydelse

  Priset för en personlig tränare har många avgörande variabler. Några av dessa inkluderar bakgrund, erfarenheter, klientens historia, attityd och kanske den viktigaste, anseende.
  Funktion

  Funktionen hos en personlig tränare är att ta ett personligt intresse för någons hälsa i hopp om att skapa positiva förändringar, både fysiska och psykiska. Utbildare förväntas också ha en god förståelse för hur kroppen fungerar och vara kunnig inom området nutrition.
  Typer
  p Det finns många olika certifieringar att en personlig tränare kan hålla. Några av de mer ansedda dem är ACSM, ACE, NASM och NSCA. Dessa referenser bär ofta merit för belopp som debiteras av pengar.
  P Det finns också två typer av tränare som tar ut mycket olika priser. Dessa är på plats tränare och golvet tränare. På plats utbildare kommer till någons hem eller kontor och klienter tåg direkt på plats. Ett golv tränare arbetar i ett gym atmosfär. Det finns de som gör både och.

  Golvet tränare också har några klassificeringar som normalt medger uttag av olika avgifter. Det är personlig tränare, Advanced Trainer och Master Trainer, med priser som är progressivt högre med varje klassificering. Addera Identification

  Generellt sett finns det inget fast pris för personliga tränare. Det beror egentligen på var de är träning och hur länge de har gjort det. Till exempel, förväntar sig att betala mer för en tränare med 10 års erfarenhet än en person som bara fick certifierade. Detta gäller för både gymmet plats eller på plats.
  Överväganden

  I de flesta fall, hälso-klubbar ta betalt för utbildning och de sub ut sina tränare, som får ett schablonbelopp eller en provision. Priset varierar beroende på gymmet. Exklusiva gym kan ladda från $ 75 till $ 120 per session. Sedan några gym i avlägsna eller mindre områden debitera $ 40 per session. Det beror på den demografiska. Större städer som New York och LA är alltid på den högre änden.

  En annan sak att notera om priset är att gym har alltid paketerbjudanden tillgängliga. I huvudsak, det större paketet desto större rabatt. Dessa brukar köps i steg såsom 10 sessioner, 20 och även 50-pack sessioner. När du väljer en i hemmet eller på plats tränare

  , räkna med att betala mer. Detta beror på att de är på väg ut ur deras sätt att komma till ditt hem och det är en stor bekvämlighet för dig. Priserna för hemma träning kan gå från $ 75 upp till $ 250 per session.

  Ytterligare en viktig sak att notera är att en typisk session körs ungefär en timme. Många gym erbjuder också 1/2 sessioner eller grupparbeten, liksom, vilket kan spara lite pengar.