| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur tjäna pengar som en personlig tränare

  Im kommer att ge dig insikt om hur man kan hjälpa dig att bli en personlig tränare. Saker du behöver
  utbildningsanläggning
  träningsredskap Skills
  Marknadsföring
  Kunder
  Visa fler instruktioner
  1

  utbilda människor för vinst är inte svårt att göra om du vet vad du gör och om du är kreativ. Många människor saknar helt enkelt den tid och kunskap för att träna på egen hand eller gå med i ett gym. Det är där du kan kliva in i bilden och hjälpa dem att uppnå sin kondition och hälsa mål. Jag ska visa er några steg för att komma igång på att utbilda personer för kontanter.
  2

  Först måste du faktiskt vara erfaren och ha kunskap om hur kroppen fungerar och vilka typer av utbildning arbete bäst för kroppen beroende på kundens mål. Det hjälper inte att bara säga att du lyfter vikter i en sådan och sådan bakgård eller att du spelade fotboll och lyfte vikter i hög school.I skulle rekommendera dig att få certifierade att utbilda människor antingen genom att fylla i en examen i skolan eller få certifierade genom ett program . Detta kommer att göra dig mer säljbara och ge dig ett bättre rykte med kunder som kanske vill veta dina referenser. Addera 3

  Härnäst ska du skapa ett flygblad som annonserar vad ditt erbjudande, där du är ligger, vad du tar betalt, och din lista med certifieringar. När du först börjar utbilda människor, du vill börja med en grundläggande standard avgift tills du har etablerat dig själv och byggt upp din kundbas. Du kanske vill dela ut dessa flygblad till vänner, familj och platser där det finns en massa människor på. Detta ger din flyer en större möjlighet att ses av många människor. Det skulle också vara en bra idé att skicka ut e-post till folk i din adress. Människorna i er adressbok kan vända och vidarebefordra din e-post och information till andra personer som de vet som kan ge dig fler potentiella kunder.
  4 p Det skadar inte att öka din säljbarhet heller. Genom att tjäna certifieringar i andra utbildningsintyg som Kung Fu Fitness, eller styrka och kondition, eller snabbhet och smidighet kan du träna fler grupper av människor. Du kan nu kunna utbilda äldre människor, hög idrottare school, eller människor som arbetar varje dag och kan inte göra det till gymmet. Du kan även prova lyckan i att utbilda människor på nätet och få dem att beställa ett program du design för en avgift som de kan göra från de är hemma.
  5

  Slutligen måste du hitta en plats att träna dina idrottare och beroende på om den plats du väljer är möblerat med utrustningen, kan du behöva överväga att investera i utbildning utrustning du vill använda med din idrottare. De flesta platser kan ta ut en avgift för att använda sina anläggningar. Om du har ett medlemskap till ett gym du kanske kan ta med sig gäster med dig att träna eller har dina kunder registrera dig på att gymmet för att använda den. Om allt annat misslyckas, kan du träna dina kunder utanför på sommaren i en park eller fotbollsplan och överväga att investera i en egen anläggning för att träna klienter när du har resurser.