| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur du vet om din personliga tränare laddar för mycket (eller för lite)

  Anställa en personlig tränare är definitivt en investering, och det är viktigt att se till att du får mest för dina dollar. Det finns ingen branschstandard för hur mycket en tränare bör ta ut, särskilt eftersom de flesta utbildare sätta sina egna priser. Det finns dock några grundläggande frågor du bör överväga innan man beslutar om eller inte att betala den begärda hastigheten. Instruktioner
  1

  titt på utbudet av tjänster tränare kommer att ge. Vissa lärare ger endast en viss typ av tjänst (t.ex. styrketräning, konditionsträning eller triathlon träning) medan andra kan ge en styrketräning, konditionsträning och kost plan. Om du kommer att behöva anställa ytterligare personal för andra delar av din träning rutin, så tänk två gånger om att betala översta dollar för en personlig tränare som bara ger en specifik tjänst.
  2

  Ta reda på hur mycket erfarenhet tränare har. Erfarenhet är viktigt, och du bör vara beredd att betala lite mer för någon som har varit i området ett tag och verkligen vet hans /hennes väg runt fitness. Omvänt, akta oss för nybörjare utbildare som försöker ta ut så mycket som sina mer erfarna kollegor.
  3

  Bedöma om tränaren är egenföretagare eller arbetar för ett gym. En egenföretagare tränare kommer förmodligen ta ut lite mer eftersom de måste täcka sina egna försäkringar, sjukdagar, ansvar och fortbildning. Om en tränare är anställd av ett gym, oftast räntan sätts för dem beroende på deras erfarenhet och prestation.
  4

  Jämför priser med vad andra utbildare i området laddas. Ring runt till andra gym och utbildare inom området och få en uppfattning om vad den nuvarande takten är så att du kan jämföra. I allmänhet, stad rec center har en lägre skattesats för träning, och high-end hälso-klubbar tenderar att ta ut betydligt mer. Detta är oftast (men inte alltid) en fråga om du får vad du betalar för, eftersom höga end klubbar tenderar att attrahera bättre lärare och ha en mer selektiv anställningsprocessen.
  5

  Fråga om en rabatt på paket. Fråga om du kan få rabatt för att köpa 5 eller 10 sessioner up front. Ofta tränare är mer än villiga att tillmötesgå denna begäran.
  6

  Fråga befintliga kunder om de tror att tränaren är "värt det." Detta är den viktigaste aspekten. Fråga om de är nöjda med vad de får för de pengar de betalar. Addera