| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man bygger en personlig tränare Webbplats

  En av de bästa sätten att hitta nya kunder eller för att starta din karriär som personlig tränare är att sätta ihop en hemsida där folk kommer att kunna lära sig om dig och vilken typ av fitness program du erbjuda. Att ha en hemsida hjälper dig att ansluta med en bredare publik och kommer också att möjliggöra nya kunder för att få en känsla för din expertis och se om ditt träningsprogram kommer att gynna dem och deras träningsmål. Saker du behöver
  Domännamn
  Webbhotell
  Kontaktuppgifter
  Visa fler instruktioner
  1

  besluta om ett domännamn för din personliga tränare hemsida. Såvida du startar ett gym kommer du förmodligen bara vill använda ditt namn med något som "fitness" bifogas ditt namn för att göra din webbplats är specifik för din nisch.
  2

  Registrera ditt domännamn. För att få rätt att använda ett domännamn måste du registrera namnet med ett företag som GoDaddy. GoDaddy kommer se till att namnet är tillgängligt och sälja den till dig för ett rimligt pris så att ingen annan kan lagligt använda det namnet.
  3

  Köp webbhotell. För att sätta din webbplats på Internet behöver du ett webbhotell. Du kan köpa ett företags webbplats webbhotell med Host Monster eller Yahoo för ett rimligt pris. Webbhotell paket inkluderar verktyg för att bygga och marknadsföra din webbplats.
  4

  Design och bygga din hemsida. Denna sida kommer att behöva länkar och flikar till andra sidor på din webbplats, och bör innehålla någon typ av fras eller verksamhetsidé tillsammans med en bild på dig att göra en workout rutin eller motion.
  5

  Bygga en biografi sida. Inkludera din personliga bakgrund, den utbildning du fått, och relevant arbetslivserfarenhet, t.ex. eventuella gym eller kunder du har arbetat med tidigare. Lista tävlingar och priser här också.
  6

  Gör en sida för fitness tips. Eftersom du är en expert på området för fitness bör du göra några grundläggande tips som finns på din webbplats. Detta kommer att uppmuntra människor att ta en djupare inblick i att anställa dig och arbeta ditt program. Du kan sätta upp workout rutiner och övningar som hjälper nybörjare träna mer effektivt.
  7

  Lägg en sida full av näring fakta och information. Som en personlig tränare du inte bara ge folk träningspass rutiner att göra, men du kan också hjälpa dem att ändra livsstil för att bli mer hälsosam och det inkluderar kost. Skriv några användbara tips för att göra fettsnål mat och snacks att äta.
  8

  Sätt upp en kontakt sida på din webbplats. Den sista sidan du kommer att behöva göra är en sida som innehåller ditt företags telefonnummer och e-postadress så att potentiella kunder kan kontakta dig om ditt program.