| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur mycket kostar en tränare göra?

  Termen tränare omfattar en mängd olika yrken. Medan tränare rör sig vanligen om en personlig tränare, kan det också användas för att klassificera atletisk tränare och styrka och konditionering tränare. Var och en av dessa karriärvägar betalar olika, ofta beroende på den nivå där arbetet utförs. Personal Trainer

  Personliga tränare är oftast certifierade genom en av många organisationer fitness certifiering, den mest kända är den amerikanska rådet om Motion, National Academy of Sports Medicine och National Styrka och Conditioning Association.

  Personliga tränare hanterar gym underhåll och säkerhet, nya riktlinjer medlem och försäljning. Deras främsta uppgift är dock att utveckla träningsprogram för klienter. När ett program har etablerats, kör personlig tränare igenom det med kunden regelbundet, korrigera någon teknik frågor och erbjuda allmänna stöd och kunskap.

  Bureau of Labor Statistics antecknade 2006 genomsnittliga årslönen för personliga tränare på $ 25,910. Även om detta kan vara normal på entréplanet, egenföretagare och privatanställda personliga tränare har en mycket större inkomst potential.
  Athletic Trainer

  Liknar personliga tränare, atletisk tränare arbetar också med kunder för att åtgärda problem. Men deras arbete helt inriktat på idrottare. Istället för att ge träningsprogram för att antingen hjälpa en massa klient vinst eller förlora fett, skapar atletiska tränare rehabiliteringsprogram för att hjälpa idrottare att återhämta sig från skador av alla slag.

  Idrottsterapeut har omfattande kunskap om förebyggande av skador och skador korrigering. Som med personlig träning yrket varierar atletisk träning lönen kraftigt beroende på nivå av arbete. Idrottsterapeut arbetar på professionell nivå har en mycket större vinstpotential än de som arbetar på gymnasiet. År 2006, Bureau of Labor Statistics noterade den genomsnittliga årslönen på $ 41,620.
  Styrka och Conditioning Coach

  styrka och kondition tränare är en hybrid yrke av både personlig tränare och atletisk tränare. Som med den atletiska tränare, kommer han att tillbringa större delen av tiden arbetar med idrottare. Även om det inte är den styrka och kondition tränare främsta uppgift att förebygga och åtgärda skador, bör han vara medveten om olika korrigerande motion tekniker.

  Medan personlig tränare fokuserar på alla aspekter av kondition, styrka och kondition tränare är främst sysslar med sport-relaterade egenskaper. Dessa inkluderar, men är absolut inte begränsade till, styrka, uthållighet, smidighet och kraft. Ännu mer så än de tidigare angivna fitness tränare, är lönen för styrka och kondition tränare starkt beroende av den nivå där han arbetar på. Emellertid kan medelinkomsten jämföras med nybörjar personlig tränare resultat. Som framgår ovan, den genomsnittliga årslönen för den atletiska tränare en bra affär
  Pay Jämförelse

  högre än den personliga tränare och styrka och kondition tränare. Även risken för inkomsten ökar drastiskt när du avancerar upp den professionella stegen, kommer atletisk tränare slår sannolikt en rastplats på professionell nivå.

  Personliga tränare och styrka och tränare konditionering har möjlighet att flytta in i en privat, egenföretagare karriär. Lönetak för denna typ av utbildning och coachning har ingen särskild gräns. Dessutom, personliga tränare och styrka och tränare konditionering har den extra möjligheten att producera informationsmaterial om motion och kondition för att komplettera sin inkomst.
  Överväganden

  Alla dessa tre karriärer kräver en hel del arbete och engagemang för att nå den högsta nivån av löneskalan. Förvänta dig inte att bli certifierad eller licensierad i en av dessa yrken tränare och omedelbart tjänar den stora dollarn uppgår några populära fitness tränare gör. Om du vill lägga till det, det är definitivt inte den karriär för pengarna-hungriga. Eftersom höga inkomster bara finns på toppen av spelet i detta yrke, bör passionen vara den främsta orsaken till en karriär som en tränare.