| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man lär Personlig Träning

  Även i en vikande ekonomi, vissa områden som tillväxtbranscher. Personlig träning är en av dem. Personliga tränare söks inte bara genom filmstjärnor och idrottsmän längre, utan av vanliga människor som vill gå ner i vikt, komma i form och få styrka kärna kropp. Att bli en certifierad eller licensierad personlig tränare är tidskrävande, kräver kunskap om inte bara motion och kost, men också människans anatomi, rörelse och lite känsla för affärer. Att bli kunnig i dessa ämnen är det första steget i att bli en förstklassig personlig tränare. Saker du behöver
  läromedel (online eller i person kurser) katalog certifiering material
  Visa fler instruktioner
  1

  anmäla en grundläggande examen. Många personliga tränare börjar med en kandidatexamen i kinesiologi - studiet av människans rörelser. Inom utbildningsprogrammet, får du lära dig biomekanik, grundläggande anatomi, nutrition, idrott och motion struktur. De ackrediterade universitet och högskolor erbjuder utbildningsprogrammet.
  2

  Välj det område av specialisering du vill för din karriär och justera skolastiska planera därefter. Med ett intresseföretag grad, kan du ofta hitta arbete med ett gym, idrottsförening eller enskilda kunder. Lag och viktminskning program kräver ofta kandidatexamen. Ett administrativt sport eller atletisk rikta ställning, kan en magisterexamen program passar dig bäst.
  3

  anmäla sig till ett ackrediterat certifierade tränare program. Du kan kringgå graden om du är intresserad av att bara bli en certifierad instruktör. Det finns flera skolor för personlig träning utbildning på nätet. Sök efter ett ackrediterat program som bäst passar dina utbildningsmål och erbjuder utexaminerade anställning bistånd efter examen.
  4

  Förbättra din säljbarhet och skicklighet som tränare genom att utföra praktik samtidigt fullfölja din utbildning. Både högskolan och ackrediterade utbildningsprogram kommer att kunna erbjuda praktik program.
  5

  bedriva certifiering från flera erkända organ. Varje byrå har olika kriterier för certifiering och skyldigheter för fortsatt utbildning. Nationellt erkända program inkluderar National Styrka och Conditioning Association, American College of Sports Medicine och National Academy of Sports Medicine.