| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Protokoll för Sit & Reach Test

  Sit och räckvidd är ett test som ofta används i gym klasser och andra fitness inställningar testa att testa flexibiliteten i dina hamstrings och nedre ryggmusklerna. Den traditionella variationen i USA är det sitta och nå test från presidentens Awards Challenge Fitness, som anser er sitta och nå mål i en totalpoäng för fysisk kondition. Sitt och Reach Box

  Presidential Challenge sitta och nå test kräver en Presidential Challenge sitta och nå rutan för att göra din flexibilitet. Dessa boxar har mätningar på toppen, oftast i centimeter eller tum, för att mäta avståndet armarna kan nå mot dina fötter. Liknande sitta och lådor räckvidd kan också göras hemma med minimal material. Tar provet


  Stretching eller värmer upp innan testet kan vara till hjälp för att maximera flexibiliteten
  . För att förbereda sig för sit och nå test sitta och förlänga benen rakt ut framför dig, knän platt mot marken. Placera fötterna platt mot rutan, axelbrett och händerna ovanpå varandra, handflatorna nedåt. När du är klar, ta tre praktiken når fram, så långt längs mätlinjen som möjligt med knäna platt mot marken. På den fjärde räckhåll, måste du hålla din räckvidd i två sekunder, medan avståndet nått registreras. Om du inte kan hålla knäna rakt och platt mot marken när man testar, be en annan person att hålla knäna ner när du når.
  Scoring

  Scoring registreras till närmaste centimeter eller 1/2 tum från fingertopparna. De flesta presidentens Challenge sitta och nå lådor satt sin nollmarkeringen vid fötterna, som är 9 inches, så att det inte finns några negativa tal när man jämför tjog. Denna mätning innebär att om du kan nå tårna, har du träffat en poäng av nio inches. Att kunna nå tårna anses vara en bra poäng.


  Fördelar och nackdelar Eftersom presidentens Challenge variation av sit och nå test är den vanligaste av alla varianter, kan du jämföra dina poäng till en stor mängd data, och sitta och nå lådor som uppfyller presidentens Challenge regler är inte svårt att hitta jämfört med andra sitta och nå variationer testlåda. Men sätter denna variant av testet de med långa armar och korta ben en fördel, och de med korta armar och långa ben i underläge.
  Andra varianter

  Den modifierade sitta och räckhåll test är mindre vanligt, och lådor som följer dess regler är svårare att hitta. Dock är fördelen med den modifierade sitta och räckhåll test som det står för relativ arm, ben och kropp längd, vilket den traditionella sitta och nå testet inte kan göra. Den amerikanska marinen har också en variation av sit och räckhåll testet, men dess skillnader är främst i dess mätskala och nollmarkeringen.