| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur att intervjua en personlig tränare

  När du väljer en personlig tränare, tänk på att du i huvudsak tar på en anställd - denna person kommer att debiteras med att förbättra din hälsa och välbefinnande, och du bör vara mycket noggrann i ditt intervjua process . Följ dessa enkla tips för att försäkra att du är förberedd. Instruktioner
  1

  vet varför du vill ha en tränare. Att ha en klar uppfattning om vad du behöver från en tränare kommer att hjälpa dig i intervjun. Om du letar efter någon att träna dig för ditt första triathlon, ange detta i början av intervjun så att du inte slösar tid om tränaren inte tillhandahåller denna tjänst. Om det är motivation som du behöver, frågar tränaren om han /hon tycker om att arbeta med människor som "inte åtnjuter utöva så mycket" och se vilken typ av svar du får!
  2

  Fråga detaljerade frågor om deras certifieringar. Eftersom det inte finns någon styrande organet för personlig träning, kan vem som helst kalla sig en "personlig tränare", även om de inte har en certifiering. Fråga där tränaren var certifierad, och sedan be om en kopia av sin certifiering eller gå online för att bekräfta att cert är aktuell. Nästan alla attesterande organ kräver ett minsta antal fortbildning krediter var 2 år för att förbli aktuell, så se till att fråga vilken typ av klasser eller workshops tränare har varit på sistone.
  3

  Fråga om deras utbildning filosofi. Om tränaren inte kan ge dig en kortfattad, 2 eller 3 meningen sammanfattning av vad deras filosofi är, gå vidare. Du vill inte att arbeta med någon som har någon aning om hur eller varför de kom in i yrket i första hand.
  4

  Ta reda på vad en typisk träningspass är lik. Detta kommer att ge dig en tydlig bild av vad det kommer att vara att faktiskt arbeta med denna tränare. Fråga hur länge en session varar, om det innehåller en uppvärmning och nedvarvning, och vilka typer av övningar kommer att ingå under sessionen.
  5

  få referenser och kontrollera dem! Aldrig rädd för att be om referenser. Du kommer att få mycket mer detaljerad och subjektiv information från en klient än du kommer från tränaren. Ring minst två kunder och fråga vad de gjorde och inte tyckte om träning med den personen. Och naturligtvis fråga om de skulle rekommendera att tränare till andra människor!