| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur vet jag om en personlig tränare är kvalificerad

  Hans visitkort säger "certifierad personlig tränare," och han har verkligen inspirerande bilder av klient transformationer på hans broschyr, men hur vet du verkligen veta om en personlig tränare är kvalificerad? En bit av undersökande forskning i kombination med att ställa några spetsiga frågor hjälper att avslöja den verkliga omfattningen av en tränare kvalifikationer. Följ dessa steg för att få dina svar. Instruktioner
  1

  Fråga där de fick sin certifiering. Eftersom det inte finns någon styrande organet för personlig träning, kan vem som helst kalla sig en "personlig tränare", även om de inte har en certifiering. Nästan alla attesterande organ kräver ett minsta antal fortbildning krediter vartannat år för att förbli aktuell, så se till att fråga vilken typ av klasser eller workshops tränare har varit på sistone.
  2

  Go online eller ring certifieringsorgan för att bekräfta. Det är inte alltför invasiva bekräfta uppgifterna om att en tränare ger dig. Kalla det attesterande organet för att se till att du får korrekt och aktuell information om tränare certifiering.
  3

  reda på hur länge de har varit i området. En bit papper är nödvändig för en tränare att kalla sig "certifierad", men inte på något sätt speglar hur mycket erfarenhet han har inom området. Som tränare kan jag tryggt säga att jag lärde mig minst 70 procent av vad jag vet om att träna bara av erfarenhet. Det finns ingen ersättning för gå på promenad.
  4

  Fråga hur många kunder de ser en vecka. Även om en tränare har haft en certifiering och varit "på fältet" i 10 år, det betyder inte att han har loggat ett visst antal timmar. Kanske har han bara sett 2 kunder i veckan för dessa 10 år. Det är en stor skillnad i upplevelse jämfört med en tränare som kanske bara har 5 års erfarenhet, men har sett 30 kunder i veckan under den tiden. Du vill ha en tränare som är efterfrågad.
  5

  Prata med nuvarande eller tidigare kunder. En tränare kunder är den bästa källan till information om hur kvalificerad tränare skulle kunna vara. Be att få tala med minst två kunder och sedan höra sig för hur kunniga dessa klienter känner tränare är.