| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man undervisar vårdplaner om nutrition

  Undervisning kost kan betyda skillnaden mellan kondition och ohälsa. Nutrition är en hörnsten i hälsa och en brist på det kan manifestera sig på negativa sätt. Nästan en-i-tre överviktiga barn under 10 år är i riskzonen för hjärtsjukdom, enligt Nutrition Explorations. Undervisning vårdplaner på näring krävs ett mångfasetterat synsätt på hälsa och fitness. Arbeta med familj, vänner och studenter och utbilda dem på tekniker för att möta en stellar fysisk kondition. Saker du behöver
  Nutrition sjökort
  Motion tidskrift
  Visa fler instruktioner
  1

  Set kostråd. Diskutera nutrition och träningsmål med varje elev. Ändra mål beroende på de behov och önskemål för varje enskild elev. Makro-näringsämnen, till exempel innehålla inslag såsom fett, fiber, socker och salt. Rikta och avgöra behovet av att öka eller minska makro-näringsämnen nivåer utifrån varje elev. Besök CaloriesPerHour webbplats för att hitta den makroekonomiska näringssammansättning lämplig till varje elevs behov.
  2

  Använd 30/15/55 förhållandet. Lära eleverna hur man andelen dagliga födointaget med följande regel: 30 procent protein, 15 procent fett, 55 procent kolhydrater. Uppmuntra eleverna att minska mängden socker de tar in på en daglig basis. Eliminera socker-fyllda drycker och kakor mellanmål, och samtidigt öka intaget av färska grönsaker, till exempel, för att hjälpa eleverna att upprätthålla 30/15/55 regeln. Detta förhållande, enligt USDA Food Guide, är baserad på en 2000 kalorier om dagen diet. Balans matintag i dessa proportioner för att öka näringsinnehållet.
  3

  Uppmuntra motion. Utveckla en övning journal anpassade till behoven hos varje elev. Diskuterar betydelsen av sträckning och hålla kroppen flexibel. Kom upp med schema av aeroba och fritids motion alternativ såsom jogging eller hopprep och tennis eller kampsport, att varje elev ska delta i tre till fem gånger i veckan för att hålla sin kropp stark och passform.