| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur hitta en personlig tränare

  Oavsett om du vill gå ner i vikt, tona upp din kropp, eller arbeta på en fullständig förändring av livsstil, kan en personlig tränare vara en klok investering för att upprätthålla den allmänna hälsan. Om du har fattat beslutet att ta detta stora steg i ditt träningsprogram, kommer du vill hitta en bra tränare som kommer att uppfylla dina specifika behov. Det finns några riktlinjer att följa som skulle hjälpa så du undersöka de många valmöjligheter. Instruktioner
  1

  Kontrollera med ditt lokala gym. Detta är förmodligen det enklaste sättet att börja din sökning. De flesta gym har personliga tränare på personal och erbjuder ett sortiment av paket för personlig träning.
  2

  titta i gula sidorna i din telefonbok. Här bör du hitta listor för utbildare i ditt område. Kontrollera även annonser i din tidning. Några oberoende entreprenörer kommer att köra sina annonser där.
  3

  Prata med vänner eller bekanta som redan använder en personlig tränare. Word of mouth kan vara en utmärkt resurs och kan förse dig med tillförlitlig information. Ha dock i åtanke att personlighet och specifika behov spelar en stor roll i den rapport mellan tränare och klient. Den bästa tränare för din vän kanske inte är det bästa för dig.
  4

  Inse att kostnaden för en personlig tränare kommer att variera beroende på tränarens erfarenhet och utbildning, och kommer också att bero på var du leva. Normalt kan utbildare kommandot någonstans från $ 50 till $ 250 i timmen.
  5

  Håll en checklista när man överväger potentiella tränare. Kontrollera om referenser. Bestäm om tränaren har ansvarsförsäkring. Leta efter en tränare som kan ta itu med eventuella särskilda behov du har. Fråga vad tränarens avgifter. Ta reda på om det är någon du kan enkelt arbeta med.
  6

  Undvik utbildare som verkar vara kraftigt reklam för produkter eller som ber för en massa pengar i förskott. Du bör inte förvänta sig att betala mer än tre månader framåt, om det inte finns en särskild rabatt för en längre engagemang.