| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man blir en Strength & Conditioning Trainer

  En styrka och kondition tränare arbetar med idrottare att hjälpa dem att bli starkare, snabbare, och vältränat att prestera i sin idrott. I arbetsuppgifterna ingår även att skapa och övervaka utbildning regementen, som arbetar med annan medicinsk personal och förebygga skador. En styrka och kondition tränare håller upp med den senaste lyft och tekniker utbildning och kan arbeta i en mängd olika inställningar, inklusive college eller professionella arenan. Även vägar till en karriär som en styrka och kondition tränare kan variera, till Allied Health World hemsida säger att området är svårt bryta sig in på grund av konkurrensen om jobben. Instruktioner
  1

  idrottar. Ha kunskap om friidrott. Arbeta med idrottare, måste du veta hur de tänker.
  2

  Tjäna en grund-och forskarutbildning examen i fysisk utbildning. Lär dig så mycket du kan om anatomi, biomekanik, kinesiologi, näringslära och träningsfysiologi. Läs så mycket du kan om området och delta i styrka och konferenser konditionering.
  3

  Bekanta dig med de tekniker du frågar idrottare att prestera. Du kommer att få en bättre uppskattning av övningarna och kunna förklara det bättre att idrottare.
  4

  Lär dig hur du arbetar bra med andra. Förbättra din sociala och kommunikativa färdigheter. Utveckla motiverande tekniker för att inspirera idrottare.
  5

  få erfarenhet. Volontär i ett vikt rum.
  6

  Skaffa en praktikplats i en styrka och kondition fältet. Eftersom det finns hundratals högskolor med athletic program, ansöka om praktik i en kollegial miljö.
  7

  Gain certifiering. Tjäna certifiering som Certified Styrka och Conditioning Specialist tillgängliga via National Styrka och Conditioning Association eller som en certifierad styrka och kondition tränare med Collegiate Styrka och Coaches Conditioning Association.
  8

  Kontrollera att du har en positiv referens från en styrka och kondition professionell. Be professionell för att hjälpa dig att få en examen ställning assistent coaching.
  9

  Söka anställning som en styrka och kondition tränare. Börja i liten skala och ansöka om assistent styrka och positioner konditionering.
  10

  Behåll dina relationer med professionella kontakter du har gjort på vägen. Du vet aldrig vem som kan hjälpa dig. Det handlar inte alltid om vad du vet, men som du vet.