| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Vad är skillnaden mellan en personlig tränare och en tränare?

  Personliga tränare och hälso fitness och utbildare är proffs som har omfattande utbildning i motion vetenskap och fysiologi. De arbetar med individer att utbilda dem om, och motivera dem att börja och fortsätta, sunda vanor som kommer att förbättra sin hälsa och kondition. Det finns många organisationer som arbetar som testar och erkänner personliga tränare och hälso-fitness. Kurser och utbildningar kan hittas över hela världen. Rollen som en personlig tränare

  personliga tränare arbetar med både friska individer och människor som har särskilda skäl för motion, till exempel de som har drabbats av en skada eller en stroke. Certifierad personlig tränare utveckla, demonstrera och övervaka hälsosam motion rutiner utifrån deras motion vetenskap utbildning. Ibland kommer personliga tränare att arbeta med en liten grupp av individer som är på samma kondition och har liknande hälsomål.
  Roll en Health Fitness Trainer

  Hälsa Fitness utbildare, även kallad hälso fitness specialister, finns på universitet, sjukhus, gym och allaktivitetshus. De är proffs med grader som även innehar en certifiering i hälsa fitness. Hälsa Fitness specialister bedriva pre-övning screening och riskstratifiering för dem som vill träna eller ordineras ett träningsprogram. De arbetar också med grupper och individer som behöver anta och bibehålla sunda vanor för att minska effekterna av sjukdomar som diabetes.
  Krav för Personlig Träning certifiering

  Enligt American College of Sports Medicine, som först började certifiera personliga tränare och utbildare fitness 1954, måste du vara 18 år eller äldre och har en gymnasieexamen eller motsvarande för att ta certifieringstest för att bli en ACSM certifierad personlig tränare. En aktuell vuxen HLR certifiering med en praktisk kompetens komponent kommer att krävas.
  Krav för Hälsa Fitness Trainer Certification
  p Om du testar att bli en ACSM certifierad Hälsa Fitness Trainer måste du uppfylla alla krav för en personlig tränare. Dessutom måste du också hålla en kandidatexamen i en hälsorelaterad fält, eller vara i din sista terminen för att tjäna en.
  Förhållande

  hälsa fitness specialist kommer att föreskriva en allmän uppsättning av övningar för en individ att uppnå hälsa och fitness-relaterade mål som att rehabilitera skadade lemmar eller minska vikten. En personlig tränare kan sedan skapa en rutin för kunden, och träna med honom för att garantera säkerheten och motivera ytterligare kondition. Efter att ha sett förbättring i hälsa och kondition av kunden, kan personlig tränare hänvisa honom tillbaka till hälsa tränare för omvärdering av sina behov och kanske ha en annan uppsättning av övningar eller vidareutbildning ordinerats.