| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man skriver en rekommendation för en Athletic Trainer

  Athletic tränare är fitness proffs som är specialiserade på att hjälpa individer eller grupper att nå sina träningsmål, förbättra deras övergripande atletiska förmågor och /eller förbättra sina kunskaper i ett visst sport. Utbildare arbetar ofta på ett kontrakt för en viss tid eller för ett visst antal sessioner. De flesta lärare har flera klienter samtidigt. Rekommendationsbrev från tidigare kunder är oerhört värdefullt för en tränare som är ute efter att lägga till nya kunder. Instruktioner
  1

  Skriv huvudet. Inkludera ditt namn och, om du vill, dina kontaktuppgifter. Även datum då du skriver brevet. Hävdar att detta är ett brev av referens för tränare och identifiera honom vid namn.
  2

  Förklara kortfattat varför du valt att arbeta med en tränare och hur du hittade din specifika tränare. Om du valde din tränare eftersom en eller flera personer hänvisade dig till henne, tala om detta. Det visar att tränaren har en historia av nöjda kunder som är villiga att hänvisa henne till sina vänner. Addera 3

  Ange hur din tränare hjälpte dig. Inkludera fysiska övningar. Om din tränare erbjöd positivt stöd, uppmuntran eller andra immateriella tjänster, nämner dem också. Om du är en del av en grupp eller organisation, ange hur många individer tränare utbildade och ge exempel på feedback från dessa individer. Inkludera den tid du anställd din tränare och förklara om du fortfarande arbetar med honom.
  4

  Identifiera de resultat du såg från att arbeta med din tränare. Var specifik. "Trainer Jill hjälpte mig förlorar 40 pounds i tre månader" är att föredra framför "Trainer Jill hjälpte mig gå ner i vikt." Om tränare arbetade med ett team, identifiera eventuella åtgärder prestationsförbättring liknande spel vinner eller individuell statistik prestanda.
  5

  Gör en särskild rekommendation om tränarens tjänster såsom "Jag skulle rekommendera Trainer Joe till någon hög school student som vill förbättra sin batting average "eller" jag skulle rekommendera Trainer Joe till alla som behöver gå ner i vikt snabbt. " Om du inte längre arbetar med din tränare, men skulle göra det igen, säg det. Om du är villig att prata vidare med potentiella kunder indikerar den bästa metoden för att nå dig.