| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Vad är målet med en atletisk tränare?

  Idrottsterapeut är sjukvårdspersonal som använder sin expertis för att förhindra klienten skada samt diagnostisera och behandla de skador som uppstår. De ihop med läkarna för att ge de bästa förebyggande åtgärder och lösningar sjukvård för sina kunder. Även atletisk tränare utför sina arbeten i en mängd olika inställningar, inklusive sjukhus, kontor läkare, gymnasier, universitet, gym, industriella arbetsplatser och militärer, de mest synliga utbildare arbetar med professionella idrottare om åskådarsporter. Utbildningsbakgrund

  Idrottsterapeut måste minimalt inneha en kandidatexamen, men de flesta (cirka 70 procent) fortsätter att tjäna sin magisterexamen. I 47 stater, måste de ha tillstånd eller registreras genom styrelsen certifiering. Omfattande utbildning är en atletisk tränare första tillgång för förebyggande och behandling av skador i sina kunder, enligt National Athletic Trainers 'Association (NATA), atletisk tränare är det "bara vårdpersonal som har kompetens inom förebyggande varierar från mindre stukningar till katastrofala huvudet och nackskador och från mindre sjukdomar till ansträngningsutlöst värme syndrom. "
  skadeförebyggande

  Förebyggande av klientens sjukdom och skador är ett av de viktigaste målen för en atletisk tränare . Han bedömer kundernas totala fysiska hälsa, inklusive kroppssammansättning, uthållighetsstyrka, kondition och flexibilitet. Han kommer då att utforma individuella kondition planerar att stärka svaga områden och minskar risken för skador. Beroende på en kunds specifika arbetets krav, kanske en tränare måste bedöma farorna med hennes fysiska arbetsplatsen och föreslå förändringar för att förhindra eventuella olyckor. Trainers 'förebyggande arbete ingår även att utbilda sina kunder om särskilda näringsbehov för de arbeten de utför. I vissa fall innehåller detta utbildning om korrekt vätskeintag.
  Klinisk diagnos

  Som en läkare, atletisk tränare utvärdera och diagnostisera sjuka eller skadade klienter. Deras höga utbildningsnivå ger dem möjlighet att bedöma ett omfattande spektrum av medicinska tillstånd. En tränare kommer att rådfråga expertis annan sjukvårdspersonal för att grundligt ta hand om en kund, om det behövs. Vissa atletisk tränare utföra sitt arbete enligt läkaren riktning hela tiden, medan andra har en mer samverkande relation med ett helt team av vårdpersonal. Efter diagnos, lägger atletisk tränare ut behandling planer för sina kunder. En av deras viktigaste mål är att genomföra medicinsk vård som möjliggör en funktionell återhämtning
  akutvård

  Athletic tränare är fullt kapabla att utföra akutsjukvård,. Inom de flesta fall de är de första att komma fram på scenen och bedöma sin klients tillstånd. I många fall, till exempel inom ett universitetets fotbollslag, det är den atletiska tränare som har inrättat gruppen protokoll brådskande förfarande, som han sedan följer. Sådana förfaranden inkluderar användning av HLR, AED, kontroll av blödning och kroppstemperatur. Tränaren kommer att bedöma och behandla head trauman, andningsproblem såsom akut astma, kramper och muskel-, ryggmärg, nerver och inre skador.
  Behandling

  Baserat på henne bedömning av en klients skada eller sjukdom, sätter en atletisk tränare en behandling som hon kommer att ompröva och ändra efter behov under läkningsprocessen. Ett av huvudmålen är att hjälpa en kund läka ordentligt samtidigt som den är så funktionell, eller aktiva, som möjligt. Tränare är utbildade i en mängd olika behandlingsmetoder som massage, muskel tekniker energi, reparativ joint-range och muskel-töjbarhet tekniker, liksom andra typer av behandlingar som medicinering, skenor och varma och kalla förpackningar. Det är viktigt för atletisk tränare för att utbilda sina kunder om behandlingsprocessen för att underlätta läkning.