| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Typer av personlig träning

  Om du funderar på att komma i form, har du möjlighet att hyra en personlig tränare. Det finns många typer av personliga tränare, såsom de som specialiserat sig på viktminskning och rehabilitering utbildning och de som fokuserar på att utbilda äldre människor eller kunder som önskar att förbättra specifika sport färdigheter. Bestäm vad du vill uppnå, och sedan undersöka vilka typer av personlig träning finns. Innan du börjar ett träningsprogram, få din läkares godkännande. En-mot-en personlig träning

  Anställa en personlig tränare för att styra din genom din träning på en en-på-en grund kan vara motivation för dig att faktiskt gå till gymmet och hålla sig till din diet . Göra det engagemang och betala för en tränare kommer att göra det svårare för er att hoppa över träningen. Din tränare kommer att skapa en utbildningsplan utifrån dina mål. Han kan hjälpa till med din kost och kan visa dig rätt teknik vid användning av gymutrustning. Några personliga tränare kommer till ditt hus med träning utrustning så att du kan träna där. Addera Group Personlig Träning

  Group personlig träning kan vara ett roligt sätt att införliva regelbunden motion i ditt liv. Grupp personlig träning klasser allt från boot camp och spinning till Pilates och kickboxning. Många gym erbjuder lektioner i veckan. Arbeta ut med en grupp människor, oavsett om de är dina vänner eller inte, kan motivera och mindre tråkigt.
  Sportspecifika Personlig Träning
  p Om du försöker utmärka sig i en viss sport, kan du hyra en tränare som specialiserat sig på sport-specifik personlig träning. Oavsett om det är fotboll, baseboll, maraton, sprinta, cykla eller kampsport, sport-specifik personlig träning hjälper dig att förbättra genom riktade övningar och övningar. Det kan öka din hastighet, styrka, uthållighet och explosivitet.
  Äldre Personlig Träning
  p Om du är en pensionär som vill komma i bättre fysisk kondition, kan du hitta en personlig tränare som är specialiserad på äldre utbildning. Tränaren kommer att göra övningar med dig som tillverkare du fungera och må bättre, och hon kommer att se till att du inte får ont under träningen. Berätta din tränare om några fysiska krämpor som kan hindra dig från att göra vissa övningar. Lätt konditionsträning kan inkluderas i din träning, för att villkoret ditt hjärta. För att bekämpa muskel förlust i samband med åldrande, kan styrketräning övningar att göra.