| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur att bli certifierad för att vara en personlig tränare på gym

  Starta en karriär som personlig tränare är lättare än du tror. Om du tror att du har drivkraften och ambitionen att förändra andras liv till det bättre, än detta är karriär för dig. Personliga tränare måste vara personlig, omtänksam, konsekvent och fast och måste älska motion och hälsa. För att få en personlig tränare certifiering, är det relevant att bli licensierad av ett ackrediterat certifieringsorgan organisation. När du har certifiering, kommer du att bli en erkänd personlig tränare och kvalificerade att börja se klienter. Saker du behöver
  CPR certifiering
  Visa fler instruktioner
  Att bli en Personlig Tränare
  1

  Skaffa HLR certifiering. Under senare år har många gym har kräver utbildare för att få sin certifiering genom American Heart Association HLR. För att bli CPR certifierade, måste du delta i en två-timmars utbildning, där du kommer att se de korrekta förfaranden som behövs för att följas i händelse av en nödsituation. Efter tränare kursen, kommer du att testas, och när du har klarat testet, kommer du att bli ombedd att simulera en verklig nödsituation, då du kommer att behöva för att följa korrekta förfaranden. Utbildningsorganisationen kommer att se till att du ringer för ytterligare hjälp, ställa de nödvändiga frågorna och utför korrekta bröstkompressioner att andas förhållandet. De utbildningar hålls på lokala sjukhus. Du kan få denna information på AmericanHeart.org.
  2

  Besluta om personlig träning certifiering. Det finns många olika organisationer som tillhandahåller denna tjänst, det finns online-kurser, seminarier helg och dag-och kvällskurser. Det är upp till dig att bestämma den bästa passform för din livsstil. Den nationella kommissionen för attesterande organen (NCCA) är en av de mest erkända certifieringsorganen. Du måste vara 18 år eller äldre för att ens anmäla sig till kursen, och de flesta kostar mellan $ 100 och $ 250. När du har din certifiering, kanske du vill få specialitet certifiering som gör att du kan arbeta med olika grupper av klienter. Du kan specialisera sig på att arbeta med barn eller tonåringar utbildning för sport eller vuxna med specifika sjukdomar.
  3

  ytterligare din utbildning. Även om det inte är nödvändigt och du redan har din certifiering, är det klokt att få mer kunskap. Vissa lärare gå tillbaka till skolan och få en examen i Exercise Science eller arbetsfysiologi. Lägga dessa kurser för att ditt CV kommer att göra dig mer trovärdig.