| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Typer av personlig träning och certifiering

  Även historien om fitness utbildare går tillbaka längre, var det inte förrän 1980 och 1990 som personliga tränare började växa i popularitet. De en gång bara professionella idrottsmän arbetat med utbildare, snart fotbollsmorsorna och vanliga dödliga skulle bli professionellt utbildade. Nu, med de flesta gym erbjuder tränare som har ett brett utbud av certifieringar till sina kunder, är personlig träning ett rikstäckande fenomen. General Fitness Training

  flesta personliga tränare arbetar inom sfären av allmänna kondition. Arbeta med enskilda kunder för att uppfylla personliga mål, allmänna tränare fokus på en rad fitness rörelser och discipliner för att hjälpa sina kunder att utveckla en bred kondition som inkluderar kardiovaskulär uthållighet, muskelstyrka och uthållighet och flexibilitet. Även om vissa tränare har kandidat-eller magisterexamen inom fitness relaterade områden såsom kinesiologi, idrott och motion vetenskap, de flesta har certifieringar konditionsträning. Certifieringar kan variera i trovärdighet, men en ackreditering från den nationella kommissionen för attesterande organen innebär legitimitet. Trovärdiga certifiering föreningar inkluderar American Fitness Professionals och medarbetare (AFPA), den amerikanska rådet om Motion (ACE), International Sports Science Association (ISSA) och National Federation of Professional Trainers (NFPT).
  Yoga Training

  En av de mest populära formerna av konditionsträning är yoga. Yoga lärare kan arbeta med stora grupper eller i privata enskilda sessioner. Till skillnad från allmän personlig träning certifieringar, bli en yoga instruktör kräver inte bara kunskap om disciplin, men personliga färdigheter yoga. Eftersom yoga instruktion undervisas av exempel, måste de som leder klassen kunna visa poser till sina kunder. Yoga certifiering kan vara mindre formella än generella personliga utbildning certifieringar, med en erfaren Yoga instruktör, inte en förening, som ger certifiering. Inte alla yoga instruktörer, dock är trovärdiga lärare. För en förteckning över registrerade yoga skolor och lärare, besöka www.yogaalliance.org.
  Area-specifik Trainers

  Area-specifika utbildare arbetar i en mycket specifik disciplin som de har stor kunskap. Även om vissa har fått sina kunskaper akademiskt, de flesta områdesspecifika tränare är tidigare eller nuvarande deltagarna i deras område av kondition och använda sina år vunnit visdom att utbilda kunderna. Exempel är hög nivå simmare, kroppsbyggare, cyklister och maratonlöpare. Även dessa lärare kan ha mycket specifika kompetensområden, de ofta kommer att vinna allmän utbildning certifieringar som tillåter dem att arbeta med ett brett spektrum av kunder också. Även om det är sällan lagliga certifieringskrav för att utbilda andra inom sitt område av expertis, kan tränare hitta det nödvändigt om sina prestationer inom området är inte lätt kan säljas. I en mästare bodybuilder sannolikt inte kommer att ha några problem att få kunder utan en International Federation of Body Building certifiering, ett mindre yrkesmässigt framgångsrika kroppsbyggare kan ha problem med att få kunder utan denna certifiering.