| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man blir en registrerad yogalärare

  Tjänar yogalärare certifiering är ett sätt för yoga älskare att öppna nya arbetstillfällen för sig själva, tillföra expertis till sin meritförteckning eller utöka sin kunskapsbas av fysisk kondition. I USA, har Yoga Alliance skapat en yogalärare 'register för att hålla reda på och främja de individer som har fått lärare certifiering enligt alliansens minimikrav. Många studios och utbildningscentrum kring nationen erbjuda lärarutbildning baserad på Yoga Alliance krav. Instruktioner
  1

  Kontrollera att din bakgrund i yoga är tillräckligt stabilt för att komma ifråga för en lärarutbildningen. De flesta lärare skolor kräver att du har minst ett års fast yoga bakom dig och att du har en mogen förståelse för principerna bakom yoga. Detta betyder inte nödvändigtvis att du kan göra den djupaste poser möjligt i varje yoga hållning. Om du är osäker på dina kvalifikationer, fråga din nuvarande yogalärare eller studio instruktör.
  2

  Hitta ett yoga center lärarutbildning i närheten av där du bor. Undersöka vilka olika alternativ lärarutbildning de har tillgängliga. (Se Resurser.) De flesta träningscenter erbjuder 200 timmar eller 500-timmars kurser certifiering, och helg eller veckodag tider klass. Om du är en ny yoga lärare, kanske du vill börja med 200-timmars kurs. Granska webbplatsen eller ring träningscenter för att se sina kvalifikationer matchar Yoga Alliance s minimikrav. Kontrollera också att de erbjuder den typ av yoga du regelbundet tränar eller är intresserad av att undervisa. Till exempel, om du vill undervisa Vinyasa yoga, loggar inte upp för en Bikram klass.
  3

  Ansök till lärare certifiering klass. Fyll i ansökningsblanketten som tillhandahålls av utbildningscentrum och få ett rekommendationsbrev från din nuvarande yogalärare, om det behövs. Du kan behöva boka en tid att visa din yoga förmågor och bli intervjuad om du vill studera på en plats som inte är det yoga studio du normalt går till.
  4

  närvara och delta i varje klass. Yoga Alliance kräver deltagande i 100 procent av lärarutbildningen. Om du har en oförutsedd konflikt, kan du ha möjlighet att schemalägga en makeup klass så att du inte behöver gå kursen igen.
  5

  Fyll i alla dina out-of-class hemuppgifter . Komplettera examen med godkänt resultat. Även om yoga är en fysisk aktivitet, kommer din lärare behöver veta att du har en grundlig förståelse av ämnet både på och utanför mattan innan de kan ge dig nationellt erkännande som en yogalärare.