| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur får man ut mesta möjliga av en personlig tränare Session

  Eftersom nationens midjan fortsätter att växa, så gör människors användning av personliga tränare. Priserna varierar från $ 40 till $ 200 per session, beroende på var du bor och upplevelsen av din tränare. Celebrity tränare får ta ut $ 400 eller mer per session. När du använder en tränare på en regelbunden basis kan vara för dyrt, gör en eller två sessioner för att inrätta en workout rutin och lär dig korrekt form är värt pengarna. Se till att tränaren är certifierad av en ansedd organisation och har minst ett års erfarenhet. Bra certifieringsorgan inkluderar American College of Sports Medicine, National Styrka och Conditioning Association och National Academy of Sports Medicine. Instruktioner
  1

  Fråga din tränare för att fylla i din hälsoinformation medan du värmer upp på löpbandet eller på en liggcykel. Din tränare måste vara medveten om din medicinska historia innan han kan designa din träning rutin. Till exempel kommer någon med högt blodtryck eller smärta i nedre ryggen kräver ett annat program än någon utan sådana frågor. Detta samråd kan vara den viktigaste delen av din session, eftersom det kan hjälpa dig att hålla skadefri när du följer ditt nya program senare, så att inte rusa igenom den.
  2

  Ange dina träningsmål. Ju mer specifik du är om vad du vill ha, desto bättre ditt program vara. Kom ihåg att vissa saker, såsom att förlora fett från låren men inte från bröstet eller få en platt mage bara genom att göra crunches, är inte möjlig --- oavsett vad infomercials försöker pracka anspråk träningsutrustning.

  3

  Ställ frågor när du inte förstår en övning. De flesta lärare är glada att förklara varför en viss övning som görs och hur det kan ändras när du blir starkare. Lyssna noga för att se till att du gör övningen korrekt. Om du inte gillar en viss övning, be din tränare för en annan som utövar samma muskler.
  4

  Gå till grunderna och ta anteckningar. Såvida du inte är mycket erfaren i att arbeta ute, fokusera på att utveckla ett program som innehåller enkla, lätt att komma ihåg övningarna. Även om du kanske tror att du kommer ihåg hur man gör det fint utfall med den overhead hantel press, troligen kommer du inte.
  5

  Överväg att delta i en andra träningspass en månad senare för att se till att du gör allt korrekt. Din hjärna kan bara behandla så mycket på en timme.