| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Personlig Träning Skolor

  Det amerikanska Department of Labor listar personlig träning som ett av de snabbast växande karriär fält i landet. Personlig träning skolor finns i varje stat, med kurser som för närvarande erbjuds på de flesta högskolor och yrkesskolor. Hur man blir en personlig tränare

  bli en personlig träning kräver ett framgångsrikt slutförande av kurser och certifiering av den enhet som styr den sökandes övningsområdet. Personlig träning instruktion kan fyllas delvis på nätet, men ett klassrum komponent krävs. Mest personlig träning skolor kräver minst 500 timmars utbildning. Förenta staternas Department of Labor listar personliga tränare som ett av de snabbast växande karriär fält. Undervisning för personlig träning skolor varierar, med studenter som betalar ca $ 5.000 på genomsnittet för kursen.

  Personlig träning instruktion innebär inte bara fysisk träning, men relaterade klasser också. Eleverna bör räkna med att lära viktkontroll, fysiologi, träningsutrustning reparation, och näringsmässiga tekniker som en del av läroplanen.
  Personlig Träning certifiering

  Nationella Personlig Träning Institute ger en överblick över kursen stilar och erbjudanden. Denna personlig träning Skolan erbjuder även användning av ett hälsocenter, och platsförmedlingsstöd. Studenter måste fylla 200 timmar av praktisk utbildning. Den genomsnittliga tiden för att slutföra personlig tränare kurser är sex månader. Skolorna är belägna i nästan 30 större städer runt om i USA. För ytterligare information om Nationella Personlig Träning Institute, besöka den andra länken i avsnittet Resurser ..

  CNI Kalifornien Personlig Fitness Training School ligger i Costa Mesa området i Orange County. Denna personlig träning skola kräver en 48-veckors engagemang från eleverna. Instruktörer leda i gymträning och föreläsningar klassrummet. Pedagogiska arbetsböcker ingår i klassen avgifter, och förbereda potentiella personliga tränare för att passera den nationella styrka och kondition bedömningar Association. Det framgångsrika slutförandet av denna utbildning kommer att tillåta elever att inneha positioner såsom personliga fitness rådgivare, aerobic eller pilates instruktörer, tekniker motion och vikt tränare utbildning. Både dag-och kvällskurser finns tillgängliga. Ekonomiskt stöd ges till kvalificerade vuxenstuderande. För ytterligare information besök den första länken i avsnittet Resurser.
  Personlig Träning skolor

  Heritage College i Denver, Colorado, erbjuder också en certifiering kurs för personlig utbildare. Studenterna kommer att delta i en rigorös konditionsträning kurs, skada rehabilitering, klasser näring, styrketräning, aerobic, och träningsutrustning användning och klasser reparationer. Denna personlig träning skola erbjuder finansiellt stöd, och karriärplaneringstjänster.

  American Academy of Personlig Träning är beläget i Boston. Eleverna kommer att slutföra en 260-timmars kurs, som omfattar både lärarledd undervisning och händerna på praktik. Träning detaljerna på denna personliga träningsskolan omfattar biomekanik, näringslära, fysiologi, anatomi och motion recept. Den tre månader långa programmet erbjuds under dagarna och på kvällen. Betalningar planer kan ordnas i förväg, med rabatter som erbjuds för brandmän, poliser och militär personal.
  Personlig Träning Praktik och arbetsförmedling

  MTTI Wellspring personlig träning skola i Kansas erbjuder flera klasser wellness utbildning. Massage utbildning och näringsmässiga certifikat utbildning kan komplettera personlig tränare kurser. En sex-månaders kurs i praktisk är och klassrum utbildning som krävs. Studenter erbjuds praktikplatser i klubbarna området hälsa och spa under sin utbildning. Arbetsförmedling och ekonomiskt stöd erbjuds på detta personliga träningsskolan.
  Personlig Träning Boot Camp

  ATI Career Training Center i Dallas erbjuder en toppmodern ny fitness anläggning för personliga utbildningar. Studenterna kommer att delta i 300 timmars utbildning, vilket inkluderar anatomi, affärspraxis, kinesiologi, och fysiologi. Framgångsrikt slutförande av en veckas träningsläger på Professional Fitness Institute i Las Vegas krävs, och ingår i undervisning kostnad. För ytterligare information besök den tredje länken i avsnittet Resurser.