| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man gör Jillian Michaels 30 Day Shred

  Jillian Michaels '30 Day Shred är en fantastisk träning som kommer att börja visa en skillnad i kroppen i ca 5 dagar, och sätta dig så mycket närmare en kropp som super tonas, super het Jillian Michaels. Denna träning fungerar enligt principen om muskel förvirring, vilket betyder din utveckling kommer inte platå, och du kommer att se resultat snabbt. Muskler vänja sig repetitivt arbete-outs väldigt snabbt. De flesta människor vet inte detta sker, fortsätter den ineffektiva träna, och sedan bli avskräckt över bristen på framsteg. Work-outs som den 30 Day Shred användning muskel förvirring att tona och smal kroppen snabbt och effektivt, och slutresultatet är onekligen häpnadsväckande. Saker du behöver
  Jillian Michaels '30 Day Shred Sida 3 eller £ 5 hantlar (fria vikter)
  Visa fler instruktioner
  1

  Innan du börjar Jillian Michaels 30 Day Shred, ta dina mått. Du ska vara glad att du gjorde senare. Mät varje arm (tjockaste delen), varje lår (tjockaste delen), övre midjan (minsta) och lägre midja (vid naveln), och höfterna (största delen). Skriv här info ner, eller lägga den i Excel så att du kan komma tillbaka till det efter 30 dagar. Detta träningspass kommer förmodligen få dig att gå ner i vikt, ca 10 pund, men det kan variera. Du kommer definitivt att förlora inches, dock, och utveckla tonen som kommer att överraska dig. Anledningen din vikt inte sjunka så snabbt beror på att du utvecklar muskler och omforma kroppen.
  2

  Skaffa dig ett exemplar av Jillian Michaels "30 Day Shred på DVD (eller VHS), ELLER du kan ladda ner på nätet omedelbart. Om du har en egen DVD, är det lättare att se än på datorn, och du kan också få det för ett mycket lägre pris. Den 30 Day strimla DVD kör allt från $ 6 till ca $ 14. Den omedelbar nedladdning är ungefär $ 16, men du får omedelbar tillfredsställelse av att starta din träning omedelbart. Det kan vara svårt att se från din dator med allt upp och ner du behöver göra, och du kan finna det jobbigt att flytta skärmen fram och tillbaka varje 2 minuter så att du kan se var Jillian och gals är i programmet . Ändå, det är min metod som föredras.
  3

  Avsätt en tid på cirka 30 minuter varje dag för att göra Jillian Michaels '30 Day Shred träning. Du måste verkligen göra programmet VARJE DAG för resultat. Det är väldigt svårt i början eftersom du kommer att vara så ont, det kommer göra ont att leva. Jillian säger arbeta igenom smärtan. Sluta inte eller vänta tills ömhet avtar, och du kommer att bli förvånad över den förändring i din kropp på bara en vecka.
  4

  Börja med 3 £ hantlar och arbeta upp till 5, eller starta med 5 om du tror att du kan hantera det. Jillian Michaels och de övriga instruktörer fitness använder £ 5 vikter i videon, men de är avancerade tränare. Jag började med 5, men jag har gått till gymmet för åren. Men som sagt, detta arbete ut sparkas fortfarande min rumpa, och jag trodde att jag var i ganska bra form. Det är hur hård kärna det är, men mycket effektivt.
  5

  Jillian Michaels '30 Day Shred är utformad i tre nivåer som ska göras under loppet av 30 dagar. Nivå 1 av träningen bör göras under 10 dagar, Nivå 2 för 10, och nivå 3 för 10. När du äntligen kan slutföra nivå 3 i detta träningsprogram, stanna där, eller blanda upp det varje gång i en stund. När jag började Nivå 1, de första tre dagarna, kunde jag inte göra allt. Jag var tvungen att allvarligt modifiera den med hjälp av vikterna bara halva tiden varje set (den andra halvan gjorde jag utan några vikter alls), och gör kvinnliga armhävningar. På ungefär Dag 10, kunde jag göra nästan alltihop. Känn dig fri att stanna på nivå 1 tills du kan behärska det, sedan flytta till nivå 2. Du behöver inte gå upp var 10 dagar.
  6

  I slutet av 30 dagar, ta dina mått igen, även om du är bara på nivå 2. Du är säker på att se en förändring av cirka 1 till 2 inches i de flesta delar av kroppen. Detta kommer förmodligen att sätta dig ner en klänning storlek. Dessutom kommer du att vara starkare, mer tonad, och faktiskt i form. Du ska vara glad att du låter Jillian Michaels sparka din rumpa.