| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Kurser för att bli en personlig tränare

  Det finns olika kompetensområden när det kommer till personliga tränare, och många människor inte inser detta. När du väljer en personlig tränare, bör du se till att han är kvalificerad för att tillgodose dina specifika behov. Till exempel, om du vill ha en låg påverkan träning som simning, kan du hyra en vattenlevande instruktör. Alla tränare borde ha tagit en viss kurs för sitt område av expertis, och de bör också ha intyg för att bevisa det. Senior Fitness specialist
  Senior tränare måste vara förtrogen med mark-och vatten-baserade aktiviteter.

  En tränare som bestämmer sig för att arbeta med äldre vuxna kommer att utforma en effektiv men känslig program. Han kommer att behöva ta ett konto på sjukdomshistoria, att mediciner tas och fysiska begränsningar innan han skapar ett individuellt program. En senior fitness specialist måste också lära landbaserad eller vatten övningar som är bra för äldre vuxna. Andra förutsättningar för att få en högre fitness intyget beteendeförändring strategier, försiktighetsåtgärder utbildning, hantera klasser grupp och lära sig att övervaka förbättras.
  Styrketräning
  Styrketräning program måste anpassas efter kön och ålder. p Det finns också särskilda kurser som måste fyllas i om en tränare vill specialisera sig på styrketräning. Dessa saker består av att lära sig att producera starkare muskler i de centrala och övre och nedre delar av kroppen. Denna typ av personlig tränare arbetar med människor i alla åldrar, så han måste förbereda olika program för varje enskild grupp. Han måste lära sig om styrketräning och väljer övningar som kan stärka kroppen mest. Men på samma gång, kommer han att se till att de inte orsakar skador. För att slutföra den här kursen, kommer han att lära sig om olika typer av styrketräning och jämföra dem och inkluderar en kost regim, för bästa övergripande resultaten.
  Yoga Fitness

  Yoga poser måste läras av tränaren för korrekt certifiering. p Det finns mer än ett fåtal variabler när det gäller Yoga certifiering. Det finns början och mellanliggande nivåer av lärande, och en yoga fitness specialist bör enkelt kunna identifiera vilken kategori en elev faller under. Han borde kunna korrigera hållning och ger övningar som förbättrar elevens personliga hälsan. Några frågor som måste täckas för Yoga certifiering lär principerna om yoga, poser att kunna sätta in intressanta sekvenser och använda rätt utrustning.