| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur är det med Personlig Träning

  Personlig träning är ett utmanande men givande jobb som ger din möjlighet att bokstavligen förändra någons liv. Personliga tränare är oftast fysiskt vältränade personer som vet hur man motiverar och kommunicera med andra. Oavsett om du väljer att arbeta i ett gym eller starta eget företag, att veta hur man blir en personlig tränare kan du skapa en lönsam karriär hjälpa andra i ditt samhälle. Instruktioner
  1

  avgöra om personlig träning är något som du vill göra. Kom ihåg att du kommer att utbilda andra och kommer att kunna arbeta med en mängd olika människor som på många olika punkter i deras liv.
  2

  Skaffa en certifiering. Olika certifieringsprogram finns och du kommer att vilja välja en som är rätt för dig. Undersöka priser och tidtabeller, och se till att programmet är ackrediterad. Om du känner till gymmet där du vill arbeta, be chefen som certifieringsprogram hon föredrar.
  3

  Bestäm om du vill specialisera dig eller behålla din certifiering allmänhet. Specialiserad certifiering innebär att du kanske arbeta med dem som har funktionshinder eller vissa skador. En certifiering krävs inte, utan att ha ett försprång på arbetsmarknaden, kanske du vill överväga att ta detta extra steg.
  4

  Hitta ett jobb på en lokal klubb. Ring klubbarna i ditt område och ta reda på deras process för att anställa personliga tränare. Du kanske också vill fråga om de har ett praktikprogram om de inte anställer personliga tränare på den tiden.
  5

  Sätt upp ditt eget företag. Även om du har ett jobb på en klubb du kan vill ta på extra kunder. Prata med klubben och ta reda på om du kan hyra utrymme eller tid att använda sin utrustning för utbildning. En annan idé är att inrätta ett hem gym eller gå samman med en annan tränare och öppna en studio.
  6

  Market ditt företag. Sätt ihop en webbplats och gå online fitness grupper för att marknadsföra ditt företag. Håll ett gratis seminarium och erbjuder gratis prövningar till perspektiv kunder. Addera