| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Om personlig träning på Hem

  Personlig träning är inte längre bara för de rika eller berömda. Många människor hyra personliga tränare dessa dagar, för en rad olika skäl. På grund av brist på ledig tid, oro en skada eller diagnos, kan inga tillgängliga gym i ditt område eller en personlig motvilja av hälso-klubbar, anställa en personlig tränare för att komma till ditt hem har många fördelar. Men det finns några överväganden innan du tar det steget. Identifiering

  En personlig tränare är en person som kan hep du att utveckla en övning rutin anpassad till dina behov, och sedan instruerar dig i ordentlig motion formulär. Utbildare kan specialisera sig på att arbeta med barn, pensionärer, idrottare och de rehabilitera från en skada eller sjukdom. Eftersom det inte finns någon tillsyn om vem som kan kalla sig en personlig tränare, och eftersom det inte finns något formellt tillståndsförfarande, måste du vara en utbildad konsument. Några personliga tränare kan ha grader, men många gör det inte. De flesta lärare är certifierade. Det finns några goda nationella certifieringar där ute. Tyvärr, det finns också kurser som du kan ta över Internet. Med dessa kurser du bli certifierad inom några timmar eller dagar, utan att någonsin sätta foten i ett gym eller att övervakas arbetar med klienter. Anställa en välutbildad tränare för att komma till ditt hem, kan förändra ditt liv. Anställa en tränare utan rätt utbildning kan lämna dig med skador.
  Fördelar

  Starta ett träningsprogram är en svår uppgift för många. Med så många alternativ, såsom klasser, maskiner, fria vikter och ett oändligt utbud av filmer och böcker, många människor har ingen aning om var du ska börja. Dessutom finns det en hel del desinformation ute. Om du råkar ha att göra med en skada eller sjukdom, blir det ännu mer komplicerat, eftersom du måste ta extra noga med att inte förvärra ditt tillstånd. Anställa en personlig tränare för att komma till ditt hem kan få dig på rätt spår. De kan hjälpa dig att definiera dina mål, oavsett om det innebär att förlora vikt, ökar i styrka eller rehabilitera ett särskilt villkor. Till skillnad från i ett gym miljö, kommer du att vara i avskildhet i ditt eget hem, där du kan diskutera din situation privat. Dessutom känner många människor skrämmas i ett gym miljö. Arbeta hemma kan hjälpa dig att lära dig rätt teknik i en mindre konkurrensutsatt miljö. Beslutet att anställa en at-home personlig tränare kan också vara nödvändigt i situationer där ditt arbetsschema inte tillåter dig att komma till klasser eller gymmet när det är öppet. En tränare kan vara flexibel och träffa dig före eller efter arbetstid.
  Funktion

  flesta personliga tränare som erbjuder hemma tjänsten kommer att ha en del av sin egen utrustning som vikter, bollar eller band. Dock är en annan plus att ha en personlig tränare kommer till ditt hem som de kan hjälpa dig att sätta ihop ett hem gym för att passa dina behov och budget. Många av mina kunder spenderar en massa pengar att köpa utrustning för hemmabruk som aldrig vänjer. Utrustningen kan se bra ut i butiken eller på TV. Sen när du får den hem, det heller aldrig gör det ur lådan eller du prova det och hamna skadade. En personlig tränare kommer att arbeta med dig för att hitta rätt typ av hemutrustning, lär dig hur man använder det på rätt sätt och hjälpa dig att köpa utrustning som du faktiskt kommer att använda. Jag vet att många av mina klienter har bra utrustning hemma, men ändå aldrig använda den. Göra en avtalad tid för en tränare att komma till ditt hus, kommer att tvinga dig till wok ut, även när du inte känner för det. En tränare kommer att motivera dig och hålla dig på rätt spår, och suppprt dig att göra positiva förändringar i livet.
  Överväganden

  Anställa en personlig tränare är en investering i din hälsa. För att få mest för dina pengar se till att du är verkligen redo att begå. Priset för en personlig tränare kan vara allt från sextio dollar i timmen i en mer lantlig miljö, med över två hundra dollar eller mer en timme i en stad inställning. Du bör räkna med ett inledande möte för att fastställa dina mål, och för tränaren att identifiera din nuvarande kondition. Dessutom, för att få resultat måste du träna minst tre till fem dagar per vecka. Om du har svårt att motivera dig själv, kan detta innebära att betala en tränare att besöka ditt hem tre eller fler gånger per vecka, och som verkligen kan lägga upp. Om du kan möta din tränare en gång per vecka och sedan göra själv utöva de andra dagarna, kan du spara lite pengar. Dock kommer vissa utbildare erbjuda paketlösningar om du betalar i förskott för ett antal sessioner. För de flesta människor, att anställa en hemma tränare är inte en lyx som de har råd med på en regelbunden basis. Jag har kunder som bara behöver hjälp med att komma igång, och bara behöver ett par sessioner. Sedan en gång var sjätte vecka eller så, återkomma jag dem att göra justeringar i deras rutin. Ett annat alternativ är att få några vänner att gå med dig. Vissa lärare kommer att ha små grupp priser. Detta gör att du och dina vänner kan dela kostnaden för tränare, och ännu bättre, kan du motivera varandra att stanna på rätt spår.
  Varning

  Se till att din hemma personlig tränare har rätt bakgrund. De mest respekterade certifieringar är från American College of Sports Medicine (ACSM), National Styrka och Conditioning Association (NSCA) och den amerikanska rådet om Motion (ACE). När du söker efter en hemma personlig tränare, försöka hitta någon som har en av dessa certifieringar. Fråga din tränare om referenser och kallar dem. Om du arbetar med ett specifikt tillstånd eller sjukdom, fråga din instruktör om de någonsin har arbetat med någon i din situation innan. Om inte, är de villiga att lära sig? Tala med din läkare eller sjukgymnast och be dem att ge din tränare med några riktlinjer för att hjälpa till att hålla dig från att förvärra ditt tillstånd. Det är där träning i bekvämligheten av ditt eget hem kan verkligen göra skillnad. Det gör att du och din tränare att purchse utrustning och bygga en rutin speciellt skräddarsydd för dig. För att starta, besök länkarna nedan och söka efter en tränare i ditt område.