| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur Avbryt Ballys

  Registrera dig för ett Bally Total Fitness medlemskap verkade som en bra idé då, men nu, av någon anledning, du behöver avbryta Ballys. Det kan bero på att du känner att du inte använder ditt medlemskap, du var skadad och du kan inte räkna ut, eller för att du ska flytta, men ibland avbryta ditt medlemskap kan visa sig vara en utmanande uppgift. Se till att du läser igenom ditt kontrakt och förstå dina rättigheter innan du försöker att avsluta ditt medlemskap. Instruktioner
  1

  Besluta att avbryta tre till fem dagar efter att du underteckna kontraktet. Läs ditt kontrakt för en bestämmelse som tillåter en person att tänka om hennes medlemskap och avbryta det innan kontraktet börjar gälla. Bara sätta ditt kontrakt in i anläggningen med dig att häva avtalet.
  2

  Läs ditt kontrakt igenom noggrant, belysa några delar som talar om medlemskap avbokning. Eftersom Bally använder ett standardavtal för alla dess medlemskap, märker du förmodligen att det bara finns tre klausuler för annullering: flytta 25 miles away från alla Bally platser, invaliditet eller dödsfall. Annars kommer längden på kontraktet, vanligen tre år, krävas.
  3

  Skicka bevis och anmäla ditt flytta till en ny stad där en Bally gym är inte inom 25 miles från ditt hem. Du måste skicka in bevis som ditt namn på elräkningar eller kreditkort erbjuder riktar sig till dig på ditt nya hem. Du kan ringa Bally på (800) 515-CLUB med denna information, och du kommer att få en adress dit du kan skicka bevis. Bally kommer att granska ärendet och avsluta medlemskapet om du kvalificerar.
  4

  Skaffa ett läkarintyg från en läkare om du avbryter på grund av funktionshinder. Noten måste säga att du inte kan slutföra någon typ av fysisk aktivitet för att bli accepterad av Bally som en metod för annullering. Ta med den till din lokala gym, eller ringa kundtjänst för att erhålla en adress till en lokal kundtjänst att skicka det till.
  5

  Skicka en dödsattest för någon som har gått in för att stoppa den automatiska utkast och medlemskap för en familjemedlem eller vän som är avliden. Igen, måste du ta in den i anläggningen, eller ring för att få en adress att skicka det i. Du kan få en kopia av en dödsattest från din länhälsaavdelning.
  6

  Ansök för en tillfällig håll på ditt konto om du inte kommer att kunna komma till gymmet för en tid. Detta kommer inte att avsluta ditt medlemskap men få din betalning till $ 4 medan ditt konto är inaktivt. Ring kundtjänst och be om dina konto ska placeras som inaktiv. Du kan betala $ 48 för ett helt år. Addera