| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man tar bort ett fönster som har Stuckatur runt den

  Det finns två grundläggande typer av fönster som finns i en stuckatur hem, den första med spikning flänsar under puts, och den andra med exteriör trim runt glaset delen av fönstret. Avlägsnandet process för var och en är mycket olika, eftersom ett fönster med exteriör trim kräver en enkel demontering, medan en änka som direkt i stuckatur kräver specialitet verktyg och professionell reparation efter ett nytt fönster är inställd. Saker du behöver
  Nail bar
  Skill såg
  Diamond sågklinga
  Mejsel och hammare
  Krita rutan och linje
  Rak kant
  Skyddsglasögon
  Visa fler instruktioner
  1

  bort fönstret trim från insidan och utsidan av ett fönster som har synlig trim. Använd den platta änden av en spik bar att lossa trim jämnt och försiktigt bända bort det. Ta bort spikar från flänsen med spiken baren på utsidan och insidan av fönstret och försiktigt dra ut den.
  2

  Åtgärd 2 inches ut från varje hörn av ett fönster som ligger alldeles stuckatur. Ta bort ett av dessa fönster är tidskrävande och skapar en öppning i stuckatur att en kunnig stuckatur professionell senare kan patcha.
  3

  Håll en rak kant eller pop en krita linje jämnt längs 2 -tums gränsen på varje sida. Detta avstånd bör sätta dig direkt över spikning flänsen, som täcks av puts.
  4

  Använd en färdighet såg, försedd med en diamantklinga för att klippa längs alla fyra kantlinjer. Se till att inte skära förbi hörnen. Ställ din bladdjupet till ½ tum. Om du inte tror att du slår metallnät nedanför, satt det en annan ¼ av en tum djupare. Sluta skära när sågbladet når hörnet.
  5

  Placera mejseln i hörnet området och använda hammaren för att banka in det i krita linje. Detta är en långsam process och det är viktigare att ta hand och hålla från att lätta puts på utsidan av linjen än det är att pundet bort och avsluta jobbet snabbt. Som ni chip, rensa bort alla bitar som lossnar.
  6

  Bänd insidan stuckatur från väggen i riktning mot fönstret. Använd din mejsel eller plattjärn för att lindra den härdade murverk från ribba nedanför. Den trådnät bör komma undan också. Om inte, måste du klippa nätet med avbitare för att ta bort det.
  7

  Dra spikarna från spikning flänsen fästs i boxning. Gör detta på insidan av fönstret också. Många stuckatur hem har inre fönster trim, vilket gör det mycket lättare att ta bort. Om inte, måste du använda samma mätning och styckning på insidan av fönstret.
  8

  Bänd fönstret försiktigt från hålet. Små bitar av puts kan fastna och du kan behöva skrapa bort dem med din mejsel.