| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Krav för att köra en Camp Fitness Boot

  Fitness proffs ofta leta efter sätt att maximera sina tjänster och intäkter. Fitness industrin fortsätter att växa snabbt, och potentialen för att skapa intäkter är fortsatt stor. Tidsbegränsningar har begränsat en-mot-en sessioner, vilket har drivit många fitness proffs att starta läger fitness boot i områden med en hög volym av potentiella deltagare. Ta neccessary stegen när den inrättar en ny boot camp. Business Formation

  Det första steget i att starta ett nytt läger fitness boot innefattar bildningen av verksamheten. Den vanligaste av dessa för läger fitness boot är aktiebolag (LLCs). En LLC erbjuder personligt ansvar skydd och stor skatten flexibilitet. För dem som redan har ett företag som inrättats för utbildning men skulle vilja lägga till ett namn specifikt för deras Boot Camp, ger en DBA (att göra affärer som) ett bra sätt att differentiera verksamheten.
  Personligt Trainer Försäkring

  Försäkringar spelar en viktig roll i utbildningen individer, men ännu mer med grupper. När träningsgrupper, har du problem att observera alla hela tiden. Relativt billigt, ger personlig tränare försäkringsskydd från ansvar och skadestånd utan begränsning till plats --- en viktig del av en Boot Camp scenario med en ofta föränderlig plats.
  Regionalt och lokalt Tillstånd

  Den ökade populariteten av Boot Camps har lett mest lokala tjänstemän för att skapa program för att låta ett proffs använda offentlig mark för att generera inkomster. Offentliga parker kräver normalt en vecka eller månad tillstånd avgift för Boot Camps. Alla yrkesverksamma bör känna sina lokala tillståndskrav, som citatet för att inte ha tillstånd vanligtvis bär en betydligt högre kostnad än den tillåter sig själv.
  Instruktör Kvalifikationer

  Gruppträning skiljer sig från personlig träning, och varje boot camp instruktör bör få en nationellt erkänd certifiering gruppträning förutom några personliga utbildning certifieringar eller pedagogiska examina.
  Deltagare ansvar skydd

  För ytterligare skydd, kräva att alla deltagare i din fitness boot camp för att fylla i och underteckna en ansvarsfriskrivning som släpper instruktören från allt ansvar från någon skada eller överanvändning.