| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • The Best Practices för Personlig Träning

  Personlig träning är både en karriär och ett företag. Efter några viktiga bästa metoder kan ge framgång till arbetet. Dessa metoder bör genomföras för att behålla tränare nöjd liksom kunden. En personlig tränare behöver för att bygga en viss relation med sina kunder, samt hjälpa dem att uppnå sina träningsmål. Hitta rätt passform
  p Det är viktigt för både personlig tränare och kunden att hitta rätt passform med varandra. Inte varje gym eller tränare är precis vad en kund kan vara ute efter. En god praxis för en personlig tränare för att genomföra är att införa och walk-through till gymmet och dess tjänster. Detta sätt vet kunden exakt vad som erbjuds till henne och om det är vad hon vill. Detta kommer också att hjälpa tränare också, för om kunden inte kommer att vara lycklig i där hon är, är chansen att tränaren inte kommer att vara glada över att arbeta med denna klient.
  Hälsa Bakgrund och framtida mål

  När kunden har beslutat att gym och personliga tränare är vad han vill, är en bästa praxis för personlig tränare för att använda få hälsoinformation bakgrunden för kunden samt som sina framtida mål. Användningen av PAR-Q (Physical Activity Readiness Questionnaire) hjälper tränare spårvidd där kunden är i termer av hans nuvarande fysiska förmåga och beredskap. Genom att lära av kundens mål, kan tränaren bestämma vilken väg av motion är bäst för kunden att utföra.
  Vägledning om Teknik

  En av de största skäl en person som vill ha hjälp av en personlig tränare är att tränaren kan lära henne vad hon inte redan vet. Tränare är kunnig på vilka övningar är mest effektiva för vilken person och kan också vägleda kunden att veta hur man korrekt utföra övningar med korrekt form. Om en klient inte använder korrekt form hon kan bli skadade. Det är oerhört viktigt för en personlig tränare för att ha god kommunikationsförmåga
  God kommunikationsförmåga

  . En avgörande praktiken en personlig tränare bör genomföra i hennes karriär är professionalism och vänlighet med kunder och medarbetare. Jobbet kretsar kring att kunna kommunicera med en kund hur man effektivt utöva för att få bästa resultat. Om en personlig tränare inte kan kommunicera effektivt, kommer att tränare sannolikt inte att lyckas. Det är också viktigt för tränare att kunna ta emot både verbal och icke-verbal kommunikation från kunderna och avgöra när en person kan behöva mer självständighet i sin träning eller när en kund kan behöva mer uppmuntran. Tålamod är en annan bra personlighetsdrag av en personlig tränare.