| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • PST Träning

  prestandaförbättring. Chansen är de första tankarna som kommer att tänka på är om droger, dopning eller steroider. När det gäller prestanda förbättring, det finns en förstärkare som inte verkar väcka uppmärksamhet: hjärnan. I flera år har psykologer, utbildare och idrottare all fokuserade på "peppad att få" för en utmaning. Psykologisk färdighetsträning (PST) är vetenskapen om att bli peppad när framgång är nödvändig - anställningsintervjuer, sport, personlig träning, gör en offentlig presentation och mer. Instruktioner
  Utbildning och grunderna
  1 Förstå vad som ska åstadkommas är en del av grunderna.

  Välj en sport psykolog för att tjäna som PST tränare. Experter rekommenderar 04:57 15-minuters sessioner per vecka med tränare. Prata med amatörer eller professionella tränare eller framgångsrika idrottare för rekommendationer. I stället för remisser, kolla med den lokala eller statliga kapitlet av American Psychological Association för medlemmar som specialiserat sig på PST.
  2 Getting it "tillsammans" hjälper tränaren att skapa ett personligt program.

  Start förberedelse för den grundläggande och pedagogisk fas av utbildningen förbereder för det första mötet med tränaren. Välj och upprätthålla en positiv attityd och upprätthålla en hög nivå av motivation.
  3 målen måste vara hög och realistisk.

  Ställ höga och realistiska mål för PST. Förstå hur utbildningen ska användas hjälper karta ett effektivt program uppnå mål.
  4 Familj och vänner uppmuntrar personlig framgång.

  Utvärdera social kompetens. Familj, vänner, och sport-kompisar är alla en viktig del av PST för att upprätthålla effektiva och balanserade relationer. Arbeta genom konflikt tränar sinnet för situationer med besvärliga motståndare eller absorbera supporter energi att träffa ett mål.
  Förvärv och förberedelse
  5 Införliva personliga mentala funktioner i programmet.

  Förbered en PST-program med tränaren. Programmet måste införliva lära mentala tillstånd som krävs för att effektivt använda utbildningen i måluppfyllelsen.
  6 Visualisera framgång konsekvent.

  Diskutera personliga sinnestillstånd med tränaren. Liknar terapi, ger detta psykologen att definiera förberedande steg.
  7 Positiv energi bidrar koncentrationen i alla PST-inställningar som används.

  Använd en positiv inställning även när mål verkar vara utom räckhåll. Ägna tid för att genomföra även när bitarna inte verkar passa ihop. Ha en relation stark nog att fråga om de åtgärder i programmet när konceptet är inte klart eller inte verkar vara effektiva. Addera praxis och goda resultat
  8 Styra ångest är avgörande att nå framgång.

  Definiera orsaker till ångest med tränaren och upprätta ett management program för att undvika eller minimera den negativa energin. Föreställande framgångsrik måluppfyllelse är en teknik för att sätta i spel.
  9 Hantera känslor undertrycker negativ energi.

  Skapa ett system för att hantera känslor. Okontrollerade känslor påverkar koncentrationen av framgångsrikt uppnå målen. Den PST ska innehålla effektiva metoder för att flytta koncentrationen från en känslomässig reaktion tillbaka till ett proaktivt fokus.
  10 Fokus på ögonblicket.

  fokus på situationen vid handen blockerar de senaste och aktuella distraktioner. Lär dig att få full koncentration på aktiviteter som kräver framgång nu. Woolgathering före eller under en aktivitet minskar den fysiska eller mentala styrka som krävs för framgång.