| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hög Lön Fitness Karriär

  Karriär i fitness är spännande, intressant, och kan vara mycket givande om du tycker om att hjälpa andra människor att uppnå sina mål. Fitness karriärer är mycket populärt för människor som har alltid haft en fysisk livsstil eller för dem som vill ha en karriär som kommer att hjälpa dem att hålla sig i form. De flesta människor som går in i fitness jobb har en atletisk bakgrund. Det finns många olika typer av fitness jobb som fokuserar på olika delar av fitness området, och flera av dem kommer med höga löner. Athletic Trainer

  Athletic tränare hjälpa idrottare tåget till det bästa av sin förmåga på ett säkert sätt. Utbildare fokus på konditionering för att förebygga skador och hjälpa idrottare att bygga upp uthållighet. Athletic tränare är alltid nära idrottare när de utför sin sport så att de kan hjälpa till i händelse av en skada och hjälpa till att diagnostisera problemet eller hjälpa idrottaren att prestera bättre.

  En karriär som en atletisk tränare kräver en kandidatexamen , och vissa lägen kan kräva certifiering av National Athletic Trainers Association. Utbildare utan ett certifikat brukar börja off gör $ 25,000 per år, men kan ett professionellt team athletic trainer tjäna upp till $ 150,000 per år. Pay varierar beroende på certifiering, avancerade grader och erfarenhet inom området.
  Sjukgymnast

  En sjukgymnast är en certifierad, statligt licensierade professionella som har examen från en godkända sjukgymnastik skolan. Sjukgymnaster utvärdera en idrottares skador och utveckla behandling, hjälp i rehabiliteringsprocessen, utföra tester, eller skapa träningsprogram för att hjälpa idrottare att återhämta sig från sin skada. Sjukgymnaster har normalt en kandidat-eller magisterexamen. Beroende på graden nivå och erfarenhet, kan de tjänar ca $ 50.000 per år.
  Styrka och Conditioning Coach

  Styrka och tränare konditionering skapar styrka och kondition övningar hjälpa idrottare återhämta sig från skador, eller för att hjälpa dem att bygga styrka, flexibilitet och uthållighet så att de kan prestera på topp. Dessa bussar tjänar vanligtvis löner $ 60.000 till $ 80.000 per år beroende på utbildningsnivå och erfarenhet.
  Idrottsläkare

  Sport läkare ansvarar för idrottare hälsa och säkerhet. De utför undersökningar för att bedöma omfattningen av en idrottares skador och avgöra om en idrottsman är redo att återvända till sin sport, gå med i en ny lag, eller starta ett nytt träningsprogram. Sport läkare kommunicerar också med tränare och utbildare om en idrottares hälsa. Denna karriär kräver en medicinsk examen och genomsnittliga lönerna för sport läkare är runt $ 150.000.
  Idrottspsykolog

  Sport psykologer sköta idrottarnas psykiska hälsa. Denna roll är oerhört viktig eftersom idrott är inte bara fysiskt utan även mentalt. Förbättring idrottarnas psykiska hälsa kan leda till bättre idrottsprestationer samt en känsla av det allmänna välbefinnandet. Sport psykologer är skyldiga att ha en magisterexamen eller doktorsexamen i klinisk psykologi och idrottspsykologi. De tjänar generellt $ 50.000 till $ 100.000 per år. Addera