| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man bygger en trä en ram för ett Playset

  Om du försöker sätta upp en swingset eller en lekplats i din trädgård, måste du börja med att bygga en ram. En solid, träram du kan använda för att hänga gungor eller sätta upp en bild. En grundläggande A-frame set-up är det bästa sättet att börja, och de är lyckligtvis ganska lätt att bygga. Efter att du har allt material, det är en enkel sak att sätta upp A-frame, sedan lägga till spela bitar. Saker du behöver
  4 12-fot plankor 4-by-4 trä
  Saw
  Drill
  långa, sexkantiga muttrar och bultar
  Wrench in
  2 8-fot plankor 4 - av-4 wood Sida 2 8-fot plankor 2-by-4 Wood | träpålar
  en 8-fot plankor 4 x 6-Wood
  Visa fler instruktioner

  1

  Ordna två av de 4-by-4 bitar så att de bildar en 30-graders vinkel. Skär tips av träet så att de möts och passar ihop i denna V-form.
  2

  Borra två hål genom de två träbitar där de möts. Placera dessa hål 2 inches från sidorna av trä, och ca 3 inches isär.
  3

  Skjut muttrarna genom dessa hål och bult dem på plats så de håller ramen sitter ihop .
  4

  Placera ett 4-by-4 planka cirka 7 inches under armbågen för V-frame. Kontrollera att det är nivå, parallellt med botten av V. Borra hål i sidorna av ramen, genom 4-gånger-4 och V-frame.
  5

  Bolt detta kors-lappar på plats på ramen.
  6

  Såga av överskjutande trä från A-frame.
  7

  Placera en av de 2-by-4 plankor ungefär halvvägs upp yttre ram av trä. Återigen, se till att träet är i nivå med botten av A-frame.
  8

  Borra igenom den andra tvärbalk och ramen, sedan skruva det på plats. Klipp av överskott trä.
  9

  Upprepa föregående steg för att göra en andra A-frame bit.
  10

  ta A-ramar till lekplatsen området och stå dem upprätt. Placera dem ca 7 1/2 meter ifrån varandra, och se till att de är i nivå med marken och parallellt med varandra. Satsa dem i marken och på plats. Du kan behöva vänner för att hålla dessa bitar på plats för ett par minuter.
  11

  Tryck 4 x 6-stråle in i toppen vrå av A-frame så det sträcker sig över till den andra delen . Detta är balken stöd för att hålla upp pjäsen struktur.
  12

  Borra genom sidan av pjäsen ramen och in i tvärbalken. Du behöver inte gå hela vägen genom stödbalken.
  13

  Placera en bult på andra sidan av skruven, innanför A-ramen. Bulten genom det och in i tvärbalk. Upprepa på den andra ramen, och på den andra sidan. Det bör finnas fyra kontaktpunkter för att hålla den övre balken på plats.