| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Stora frågorna i personlig konditionsträning

  Om du är en personlig tränare, är relationen mellan dig och en kund en av tillit. Att kunden betalar dig att hjälpa honom att förbättra sin hälsa och sitt utseende. Detta försätter honom i en utsatt position. Han måste kunna lita att du respekterar hans personliga gränser, behandla honom med respekt, erkänna att han är i stånd att fatta sina egna ekonomiska beslut, och att du inte kommer att placera honom i någon onödig ekonomisk press. Dessutom, i händelse av en nödsituation, han måste också lita på att du kommer att vidta åtgärder för att rädda hans liv. Fysisk Touch

  En av de stora frågor som har uppstått mellan personliga tränare och deras klienter är att av fysisk beröring - hur mycket är för mycket. Enligt Idea Code of Ethics webbplats, bör du använda endast vidröra att korrigera en persons fysiska position eller inriktning under utbildningens gång och även då det inte bör överstiga kundens komfort nivå. Du bör se din relation till din klient att vara strikt professionell och respekterar dessa gränser. Som en personlig tränare Addera Medical

  , kan du skapa en medicinsk nödsituation genom att trycka dina kunder långt bortom deras förmåga. Smart Money Magazine webbplats krönika en berättelse om en tränare överanstränga en kund i 40-årsåldern till den grad att han nästan svimmade. Denna tränare gjorde synes det att visa kunden hur ur form han var. Om den här mannen verkligen hade dött på grund av en hjärtattack eller annan krämpa under eller efter mötet, kunde familjen ha lämnat in en stämningsansökan mot denna tränare, eller det företag som han arbetade.

  Finansiella

  Ekonomi kan vara en viktig fråga i tränare och klient. Som idén Code of Ethics webbplatsen antyder, som en personlig tränare du bör gardera sig mot att acceptera ett visst antal sessioner eftersom du känner att det är hur många möten din kund behöver komma i form. Det är bäst att inte ange ett minsta antal lektioner, eller utbildningar. Tanken är att undvika uppfattningen att du försöker göra den största mängden pengar av kunden som möjligt. För att undvika detta, låt kunden veta i början av relationen som du vill att han ska välja hur många lektioner han anser är nödvändiga för att nå sina mål.
  Kompetens som First Responder

  En viktig fråga i branschen har också varit bristen på First Response kompetens hos lärare. Det skulle kunna skapa en skuld fråga för ditt gym om du är anställd av en - eller för dig om du arbetar för dig själv. Enligt Life Fitness hemsida, är ett antal stater börjar att stifta lagar om kompetensen av utbildare för att svara genom att administrera HLR eller defibrillering i händelse av en medicinsk nödsituation.