| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Kettlebell träning

  Kettlebells är gjutna järn vikter formade som kanonkulor med ett handtag. De kan väga mellan några pounds till över 100 pounds. Det är kettlebell träning för att bygga upp specifika muskler som hamstrings, axlar och rygg. Du bör alltid sträcka före och efter att utföra övningarna i en kettlebell träning för att undvika skador. Shoulder Workout

  En skuldra träning använder kettlebells att utföra övningar som alternerande tryck och kettlebell ryck.

  Att utföra alternerande tryck, stå med fötterna ungefär axelbrett och en kettlebell i varje hand. Böj armarna och hålla kettlebells på dina axlar. Tryck sakta en kettlebell över huvudet medan du håller den andra fortfarande på din axel. Sänk din arm och tryck omedelbart på den andra kettlebell, upprepa flera gånger.

  Kettlebell ryck involverar håller kettlebells i varje hand på dina axlar med böjda knän tills du huk några inches ner, enligt BodyBuilding.com . Snabbt driva upp, räta på benen och samtidigt utvidga kettlebells overhead. Omedelbart sätta sig på huk i utgångsläget igen och upprepa.
  Hamstring Workout

  muskler Hamstring, som ligger i låret, stärks genom att utföra kettlebell alternerande hänga ren och de enarmade gungor.

  att börja alternerande hänga ren, böj knäna tills låren är nästan parallella med golvet och fötterna är axelbrett isär. Plocka upp två kettlebells placerade mellan fötterna, en i varje hand. Samtidigt lämnar en kettlebell hängande mellan knäna, lyft den andra axeln. Med en flytande rörelse, släpp kettlebell på axeln ner mellan knäna samtidigt som du trycker den motsatta till din axel, instruerar BodyBuilding.com.

  Starta på samma huk för kettlebell gungor, men placera en kettlebell mellan fötterna. Att hålla ögonen rakt fram och ryggen platt, svinga kettlebell rakt ut med ena armen när du står upp. Göra det möjligt att svänga tillbaka mellan dina knän och upprepa, byta vapen efter varje uppsättning av åtta till tio.
  Back Workout

  Integral till en kettlebell tillbaka workout, arbetar alternerande rad latissimus dorsi musklerna i ryggen. Böj knäna något samtidigt böjd över med ryggen rak och skinkorna drivit långt tillbaka. Nå och håll en kettlebell i varje hand mellan dina fötter. Dra en Kettlebell upp till magen, böja armbågen bakom dig. Håll för en sekund, sedan som du sänker armen dra upp den andra kettlebell till magen. Fortsätt alternerande vapen för flera uppsättningar. Du kan också prova att göra samma övning men både höja kettlebells samtidigt istället för att omväxlande.

  Annan version av den alternerande raden är avfälling rad, vilket innebär start i en push-up position med händerna håller på kettlebells. Utför övningen genom att omväxlande höja en kettlebell till magen.