| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur hitta en personlig tränare i Charlotte, North Carolina

  Rätt personlig tränare kan vara till stor hjälp du funderar på att gå ner i vikt, tona upp eller bygga muskler. En personlig tränare kan utforma en plan som gör att du kan nå dina träningsmål. De fungerar som både motivation och tränare, hejar dig på vägen till dina resultat samtidigt lära dig rätt sätt att träna för att uppnå optimala resultat. Liksom de flesta andra större städer, har Charlotte ett antal personliga tränare med fitness expertis för att hjälpa dig att nå dina mål. Instruktioner
  1

  Sök gula sidorna eller en telefonbok för att hitta träningscenter i området Charlotte. Du kan överväga att välja en anläggning som erbjuder en miljö som inte är överfulla och skiljer sig från stora klubbar kedja hälsa. Centers som denna brukar erbjuda en-mot-en personlig träning, gruppträning och läger boot, samt kost och nutrition konsultation och instruktion -. Något som går hand i hand med din kondition mål
  2

  Kontrollera med din lokala hälso-klubb eller kedja hälsoklubb. Dessa fullservice fysisk aktivitet anläggningar anställa personliga tränare och erbjuder personlig träning som en av sina tjänster. Vanligtvis ett antal paket finns tillgängliga, dessa varierar i pris och kan ofta vara det mest kostsamma alternativet. Men en viktig fördel att välja en tränare på en större hälsoklubb eller kedja är den varierande utbildning som erbjuds och mer flexibilitet för att uppfylla dina tidskrav, oavsett om du väljer dag eller nattetid.
  3

  Kontrollera lokala fritidsgårdar för en tränare. Centra som dessa erbjuder personlig träning, core klasser fitness och fitness läger stöveln. Personlig träning på fritidsgårdar är oftast betydligt billigare än andra hälso-och anläggningar fitness, men dessa tjänster är vanligtvis erbjuds i en grupp eller klass miljö. Om du är villig att träna med några andra på samma gång i antingen en kärna kondition eller boot camp kan du få dina fysiska mål och samtidigt spara en hel del pengar.
  4

  Titta på nätet. De flesta av oss lever upptagna liv och vi vet att motion är viktigt, men att hitta tid att träna kan vara en utmaning. Hjälp finns tillgänglig online. Ett nytt alternativ i övningen är personlig utbildning som erbjuds på nätet, och personliga tränare som annonserar via sajter som Craigslist och eBay. Dessa sätt att göra reklam gynna både tränare och klienten. Online företag som erbjuder fysisk träning kommer att ta reda på vad dina mål är och utarbeta ett program skräddarsytt för dig och dina behov. Detta alternativ är billigare än traditionell utbildning men saknar den en-mot-en kontakt med personlig tränare. Craigslist har personliga tränare som finns i området Charlotte noterat på deras webbplats. Några av dessa utbildare tillhandahåller tjänster där de kommer att komma till dig på din verksamhet, hemma eller på en lokal park. EBay säljer personlig träning DVD. Detta är ett bra alternativ för någon som för tid eller kostnad begränsningar behöver träna hemma.