| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Oregon Fat Camps

  Det finns massor av alternativ där ute för den som vill gå ner i vikt i Oregon. Vissa läger tillgodose specifika typer av människor såsom kvinnor bara läger eller hög intensitet läger träning. De flesta läger kommer med en garanti för upprättande livslånga vanor för sundare liv förutom att förlora vikt. Portland Adventure Boot Camp för kvinnor

  Detta läger vänder sig till kvinnor i Portland-området som vill förlora några extra pounds. Den träning fokus på kvinnors lämplighet att producera muskler och minimerar bulk. Läger erbjuds i fyra-veckors perioder och alla fitness nivåer är välkomna att närvara. Lägret miljö är fri från hot, skriker eller förolämpningar. Varje dag i lägret har en annan träning för att hålla övningen fräsch och inte tråkig.

  Vid slutet av en Camp Adventure Boot deltagarna ska känna sig trygga i det offentliga, har dagliga energi, vet vad mat att äta och ha en workout plan. Dessa läger är en 100 procent nöjd garanti eller en full återbetalning efter en månad.

  Portland Adventure Boot Camp för kvinnor

  2720 NE 33rd Ave, STE 109

  Portland, OR 97212

  (503) 946-8709
  Boot Camp Bend | Boka

  In Motion Bend är en fitnessanläggning i Bend, Oregon. Motion Bend driver regelbundna läger viktminskning. Det finns tre läger som drivs av Bend Boot Camp som tillgodoser olika människor. Mellan Diva Boot Camp, Burnout Boot Camp och Inferno Boot Camp, det finns något som passar dina personliga behov. Deras hemsida varnar det finns inget utrymme för gnäll eller bortskämd. All träning sker inomhus för att förhindra väder avbokningar. Deras kondition strategi kombinerar cardio, vikter och mage plattas till en full body workout. Deltagarna bör lämna träningsläger med ökad metabolism och livslånga vanor inriktade mot en hälsosam livsstil. Avtalen finns tillgängliga månatligen med en rabatt för att köpa två månader på en gång.

  In Motion Training Studio Review

  70 NW Newport Ave.

  Bend, OR 97701

  541.382.6313 Addera ditt Better Body Boot Camp

  Better Body, som ligger i Oregon City strax söder om Portland, beskriver sitt läger viktminskning som okonventionella och effektiv. Lägret innehåller näringsmässiga coaching, fitness instruktion och motiverande träning. Bättre Body har inomhus och utomhus gym. Den månadslånga läger ge deltagarna möjlighet att möta upp till 11 gånger per vecka för 45-minuters sessioner. De flesta lägren inkluderar en daglig session, kl 5:45 am 6 PM Alla deltagare förväntas leda till en träningsmatta, ett par hantlar och en vattenflaska till sessionerna. Alla deltagare kommer att sätta sina egna mål viktminskning och alla är välkomna, oavsett om de försöker gå ner 12 eller 50 pounds.

  PO Box 735, Oregon City Hotell

  Oregon 97045

  (503) 657-3814 Addera