| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur hitta en personlig tränare i Sacramento

  En personlig tränare är en fitness professionella som samråder med individer, föreskriver träningsplaner, och tränar individen i rätt teknik och användning av träningsutrustning. Att välja en personlig tränare är ett allvarligt beslut, i de flesta fall kommer din tränare att vara med dig för lång tid, ger kunskap, uppmuntran och motivation när du arbetar mot din hälsa och träningsmål. I Sacramento, Kalifornien, finns det ingen brist på personliga tränare, det stora antalet fitness proffs i området kan vara skrämmande. Att hitta en tränare som passar din personlighet och dina behov kommer att vara avgörande för din framgång på lång sikt. Saker du behöver
  Notebook
  Penna /penna
  Computer
  Telefon
  Visa fler instruktioner
  hitta en personlig tränare
  1

  Map ut dina mål. Sitt ner med en anteckningsbok och penna. Tänk på din långsiktiga mål. Bestäm om du vill att tränare som hjälper dig gå ner i vikt, träna för en viss händelse eller något annat ändamål. Fundera på om du kommer att rådgöra med en dietist eller nutritionist tillsammans med din fysiska tränare. Välj om du letar efter en engångsföreteelse konsultation eller ett par månader av hjälp för att få igång din träning rutin. Bestäm hur mycket pengar du kan spendera.
  2

  Tänk på din personlighet och utbildning stil. Lägg dessa anteckningar till din bärbara dator. Att hitta en tränare vars metoder matchar din personlighet och träning stil är nyckeln.
  3

  Gör din forskning. Läs recensioner av blivande lärare i Sacramento området. Fråga hälso-sinnade vänner om de har några rekommendationer. Skapa ett separat avsnitt i anteckningsboken för detaljerade anteckningar om potentiella tränare.
  4

  Sitt ner med dina anteckningar och bestämma, baserat på dina mål och personlig stil, som utbildare bäst passar dig. Begränsa listan ner till fem eller färre kandidater.
  5

  Ring fem utbildare och schemalägga möten för att träffas personligen. Om en tränare inte erbjuder inledande besöken för gratis eller bara en nominell avgift, slå dem utanför listan. Det är viktigt att hitta en tränare som du gillar och vars personlighet passar din egen. Utbildare som värdesätter sina kunder kommer att ta tid att sitta ner och lära känna dig.
  6

  Träffa dina blivande lärare. Ställ frågor om de tjänster de erbjuder, deras personliga träning stil, och deras priser. Berätta om dig själv, dina träningsdata vanor, och din personlighet, och titta lärarnas fysiska såväl som verbala svar. Ta din bärbara dator till varje möte och föra detaljerade, märkta sedlar. Det kan ta dig en vecka eller två för att träffa alla fem tränare, och de anteckningar kommer att bidra till att friska upp minnet när det blir dags plocka en tränare.
  7

  Gör ditt beslut. Granska dina anteckningar och bestämma vilken tränare är det som passar bäst för dig baserat på dina mål, preferenser, personlighet och monetära frågor.
  8

  Stick med det! Håll dina möten med din tränare, och följa hans eller hennes rekommendationer. Om din tränare inspirerar dig att vara det bästa du kan vara och har den know-how för att producera resultat du har hittat din perfekta match. Om du inte ser de resultat börja din sökning på nytt.