| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur Annonsera Personlig Träning

  Om du har arbetat hårt för att förtjäna dina referenser som en personlig tränare, då är det dags att låta världen veta det. Oavsett om du är på en stor hälsoklubb eller ge in-home träning är effektiv reklam för dina tjänster viktigt för din professionella utveckling. Lyckligtvis kan flera marknadsföringsstrategier hjälper dig att öka din synlighet och utöka din kundbas. Instruktioner
  1

  Använd online-resurser. Inrätta en webbplats som innehåller information om dina referenser, din totala bio, hur du kan bli kontaktad och de tjänster du tillhandahåller. Du kan också prova att ge användbar information för att generera trafik till din webbplats, såsom kondition och vikt tips förlust, artiklar om fitness och områden för besökare att kommentera eller överföra information. Inlärning i en internet reklam program som Google AdSense kan också hjälpa din webbplats generera intäkter och synlighet. Sociala nätverkssajter kan också vara till nytta. Inrätta en fan site för din personliga träning tjänster. Du kan också skapa en personlig träning blogg som du uppdaterar regelbundet med fitness nyheter och personliga reflektioner på din handel.
  2

  Bli expert. Erbjud dig att vara en gästtalare om fitness och personlig träning. Underskatta inte värdet av en plats för ditt föredrag. En high school gym klass, en kyrka eller en lokal civic center kan alla vara till nytta för att få ditt namn där ute. Försök att hålla ditt föredrag roligt och engagerande - bli minnesvärd. Demonstrera fysiska aktiviteter och be om publiken deltagande för att hjälpa dig i alla demonstrationer. Du kan också ladda upp personliga utbildning videor och tal till online video forum såsom YouTube.
  3

  Använd traditionella flygblad. Traditionella flygblad och visitkort är fortfarande användbara källor för reklam. Få tillåtelse att publicera dina tjänster hos din lokala gymet centrets anslagstavlor. Använd de områden nära hissen lokala kontorsbyggnader eller lägenhetskomplex. Försök att skapa en flyer som är catchy, är fri från stavfel och har färgstarka grafik. Använd en gimmick i din flygblad för att få folk hooked. Till exempel, annonserar för en gratis fitness demonstration som du kommer att ge i samhället. Klä professionellt (ren träning kostym, inte hud-tight spandex) och sätta på en fantastisk prestanda. Erbjud en rabatt om folk registrerar dig för dina tjänster direkt efter demonstrationen.
  4

  Gå en professionell organisation. Många personliga träning certifieringsprogram erbjuder också medlemskap tjänster. Deras webbplatser har ofta en länk som låter besökarna titta igenom en katalog över certifierade medlemmar som är tillgängliga för tjänster. Professionella organisationer som National Academy of Sports Medicine ger också stora möjligheter till nätverkande med andra i området. Använd dessa nätverk händelser för att ta reda på vad de konkurrenskraftiga priser är för tjänster och tekniker marknadsföring som fungerar för dina kollegor.
  5

  Uppmuntra remisser. Uppmuntra dina nöjda kunder att berätta för sina vänner om dig. Erbjud en gratis träningspass för varje remiss som de gör. Vara en bra tränare och hjälpa din klient att få märkbara resultat. Det är ingen tvekan om att om de har haft dramatiska viktminskning sina vänner och familj kommer att vilja veta hur de gjorde det.