| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Skolor för att bli en personlig tränare

  Under åren har personlig träning blivit big business. Individer kan nu tjäna personlig träning certifieringar från en variation av kvalitets organisationer och skolor. Här är några tips. Historia

  Populariteten av att anställa personliga tränare började på 1970-talet. Vid den tiden var de flesta personliga tränare bodybuilders och deras klienter var individer som ville se ut som bodybuilders. Personlig träning har kommit en lång väg sedan dess. Var personlig träning brukade kosta ett par dollar här och där, utbildare tar nu så mycket som $ 300 en timme. Personlig träning certifieringar har blivit obligatoriskt att hålla ett jobb på ett gym. Med hundratusentals personliga tränare betalar i genomsnitt $ 500 per certifiering har branschen blivit big business.
  Typer

  Trainers kan få certifieringar från olika källor . Hälsa klubbar anställa personer med universitetsexamen i kinesiologi, motion vetenskap och sjukgymnastik. Den Nationella Personlig Träning Institute undervisar blivande utbildare hur man utmärka sig på sitt yrke, och individer får grader efter sex månader till ett år. Den federala regeringen erkänner flera olika personliga utbildning certifieringar med kurser som avlagts på nätet och vid seminarier. Dessa organisationer inkluderar den amerikanska rådet om Motion, National Academy of Sports Medicine, American College of Sports Medicine och International Sport Sciences Association.
  Fördelar

  Blivande personliga tränare är oftast hög energi individer. De spelade sport i det förflutna och fruktar den stillasittande livsstilen av kontorsjobb. Personlig träning gör att dessa individer att arbeta på sina fötter utan att känna sig trängd av ett bås.
  Missuppfattningar

  Certifieringar också lära anatomi och fysiologi, samt hur man använder den kunskap i en praktisk tillämpning. Innan en person sätter sin tillit och kropp till en personlig tränare händer, ska tränaren åtminstone har en certifiering.
  Potential

  Vissa klubbar hälsa tillåter potentiella tränare att arbeta medan de studerar för certifieringsprov. Dessa personer kommer att ta ut mindre än en mer erfaren tränare. Utbildare måste göra en karriär av det för att bli framgångsrik. Utbildare kan nå den övre Echelon av näringskedjan när de vidareutbilda sig, bevisa att de kan ge kunderna ett uppsving, bygga en solid kundbas och bidra till industrin.