| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man bygger bowflex

  Bowflex är en styrketräning maskin som använder spänning för muskel-och styrketräning i ett kompakt paket. Uppbyggd kring ett centralt torn systemet med rosett-liknande böjliga stavar, låter ett system av remskivor och kablar användaren en mängd olika övningar. Naturligtvis kan den utövar inte starta förrän Bowflex är monterad. Bowflex har vissa variationer och olika konfigurationer, men när en klassisk Bowflex som denna är monterad, kommer förfarandet att vara relativt bekant. Saker du behöver
  Phillips
  skruvmejsel 3/8 tums skiftnyckel
  Hex huvud skiftnycklar medföljer Bowflex
  Visa fler instruktioner
  1

  Fäst gavlar för basen rälsen. Skruva fast den nedre lat tornet till basen med de sexkantsskruvar medföljande skruvarna och sexkantsnyckel. The lat torn bas sitter på mittskenan av basen och skruvhålen anpassa sig till metallflänsar på botten av tornet. Skruva vagnsbultarna genom både lat tornet flänsar och basen järnväg, och fäster muttrarna för att fästa den.
  2

  Fäst sätesskenan i sätet reglaget. Det gängade hålet i änden av sätesskenan behöver riktade uppåt. Fäst med fyra uppsättningar bultar, brickor och muttrar. Fäst gummidynan till kontakten plattan på sätet.
  3

  Lägg benet förlängning till den främre änden av sätesskenan. Nästa fästa hela anordningen sätesskenan till basen, med fästet på framsidan av lat tornet. En bult passerar genom fästet på lat tornet, och sätesskenan ände som glider mellan sidorna av berget. Säkra bulten med en mutter och bricka, och lägg skruven som ligger i den övre delen av skenan.
  4

  Infoga lat tornet tvärstag till den övre lat tornaggregat genom att skjuta korsa bar mellan fästet flänsar och bultning den på plats. Se till att inte packa upp kablarna från remskivorna. Skjut den övre latsdragstång montering på plats på nedre lat tornet och säkra med de medföljande sex skruvarna.
  5

  Lägg staven pack till monteringsplattan på baksidan av lat tornaggregat. Säkra med tre gängade skruvar med brickor, men dra inte åt helt. Fäst stången plattan rutan änden till baksidan av staven pack bas, använda två uppsättningar av gängade skruvar med brickor för att fästa det.
  6

  Bolt bröstet stånganordningen med trissor på plats på baksidan av nedre lat tornet med de två skruvarna. De glider genom bröstkorgen svärdsinfästning, lat tornet, och är fästa på den andra sidan med en bricka och en mutter. Lägg de vadderade rullarna till bensträck genom att trä metallstänger genom
  7

  Benet skall fästas armen. Skjut kuddar på antingen ändar av metallstänger och placera ändstyckena på plats för att säkra dem.
  8

  Slip ledade änden av bänken i hållaren på sätet. Knäpp plakat på plats på den övre lat tornet. Fäst kabeln klämman på baksidan av lat torn bredvid stångenheten.
  9

  Trä kablarna genom remskivorna som kommer att driva enheten för din första träning. Clip kablarna på ett motstånd stång, sedan de andra ändarna till handtagen. Anslut kablarna för bensträck. Anslut kablar i olika konfigurationer för att driva varje övning enhet på bowflex.