| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Thera-Band Övningar för Hamstrings

  Thera-Band är ett märke av elastiska motstånd band användbara för sjukgymnastik och kondition. Du kan använda Thera-Band och andra band motstånd för att utföra flera olika övningar som fungerar hamstring musklerna i de övre benen. Knäböj

  Knäböj är en utmärkt total benträning för hamstrings och quadriceps. Gör knäböj med motstånd band är speciellt användbar, eftersom du inte behöver en spotter som du kanske använder fria vikter, och risken för skada minskar.

  Att starta, lägga band på en linje längs golvet och trampa på den med båda fötterna, placera fötterna ungefär axelbrett isär. Håll ryggen rak, knäböj tills händerna når golvet. Ta Thera-Band på båda sidor, lämnar 6 till 12 inches av slack mellan greppet och utsidorna av fötterna. Lämna mindre slack för att generera mer motstånd, eller mer slack för att generera mindre motstånd.

  Efter gripa bandet, driva upp med benen tills du är tillbaka på en full monter. Fortsätt att böja på knäna tills låren är på en 90-graders vinkel mot golvet. Tryck tillbaka upp till en monter. Gör detta tills benen känns trötta, släpp sedan bandet på ner del av din slutliga knäböj.
  Stående Leg Curls

  bencurl är en övning som används för att rikta hamstring musklerna genom att böja på knäet mot motstånd. För att göra en stående bencurl med Thera-Band, börja med att lägga bandet på golvet. Använd dina händer för att placera bandet runt baksidan av hälen på benet du vill träna. När bandet är loopas runt hälen, ta de fria ändarna och trampa på dem med din andra foten. Benet du tränar ska placeras direkt bakom stödbenet. Med bandet slutar förankras i golvet med din off ben

  , böja benet du arbetar ut bakåt vid knäet mot motstånd bandet. Fortsätt att stänga knäleden tills det kommer till en 90 graders vinkel eller mindre, sedan sakta sänka ner den igen tills du är på en monter. Du kanske vill stå bredvid en vägg eller ett starkt föremål att försörja dig med dina händer för balans.
  Lying Leg Curl

  liggande bencurl är ett annat sätt att rikta de inkräktar musklerna genom att böja knäleden mot motstånd. Börja med att hitta en plan yta att ligga på, som en bänk eller en säng. Placera en robust objekt framför din träning yta och fäst ena änden av ditt motstånd band till det. En tung vikt platta på golvet kan fungera bra.

  Lie magen först på din bänk, vänd bort från bandet och knyt bandet löst runt hälen på benet du vill träna. När bandet är säker, böja knä tills den bildar en 90-graders vinkel eller stoppas av skinkorna, sedan sakta ned benet tillbaka till full extension och upprepa tills trötthet sätter i. När du är klar med ett set, strömbrytare bandet till den andra foten och göra lika många repetitioner för andra hamstring.