| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Bodybuilder Övningar ATT VINNA armmuskeln för Män

  Många män vill bygga starka, muskulösa armar. Bodybuilders, i synnerhet, gör en mängd olika arm övningar för att bygga muskler i armarna. Det finns tre huvudsakliga delar av din arm som du behöver fokusera på om du vill ha armar som en bodybuilder: biceps, triceps och underarmar. Curls

  kanske mest välkända övning för att bygga biceps är curl. Bodybuilders utför lockarna använder tung weights.To göra en curl, kan du använda hantlar, skivstänger, band motion eller kablar. Börja med att stå rakt med fötterna axelbrett isär. Håll skivstång ned, eller hantlar ner vid din sida. Höj vikten (s) upp, hålla överarmarna tätt intill sidorna och hantlar grep så att handflatorna riktade uppåt. Pressa dina biceps vid toppen, sänker vikten och upprepa. Gör tre uppsättningar av sex till åtta lockar som en del av dina armar träningspass. Även om det är sant pull-ups arbete lat (baksida) muskler Addera Pull-ups

  , de också direkt arbetar biceps. Att göra en pull-up, greppa en pull-up bar med en lömska grepp. Dra hakan upp till baren med din rygg och armar. Håll kroppen rak under hela rörelsen - inte gungning. Gör tre uppsättningar av 10 armhävningar vardera.
  Dips

  Att bygga armar som en bodybuilder, bör du inte förbise dina triceps. Denna grupp av muskler som gör upp så mycket som två tredjedelar av överarmen. Dips är en av de bästa övningarna för att arbeta triceps. För att göra ett dopp, först lyfta upp dig på ett par av dip barer. Låt benen hänga fritt under dig, och sänka dig ner tills överarmarna är parallella med golvet. Höj dig tillbaka upp, och göra så många repetitioner som möjligt.
  Nära grepp bänkpress

  nära grepp bänkpress ger en bra träning för bröst, axlar och triceps muskler. Ligg ner som om du utför en bänkpress. Ta tag i baren med ett nära grepp, så att dina händer är inte mer än 12 inches isär. Sänk ner vikten till bröstet, och höjer ribban tillbaka upp explosionsartat. Upprepa för tre uppsättningar av åtta till 10 repetitioner.
  Wrist Curls

  Slutligen, glöm inte att arbeta dina underarmar. En av de mest effektiva övning för att arbeta dina underarmar är handleden lockar. För att utföra en handled curl, greppa en skivstång med en lömska grepp. Hålla armarna raka, krypa upp vikten genom att vrida handlederna mot dig. Pressa underarmarna på toppen av rörelsen. Gör tre uppsättningar av 10 repetitioner som en del av din arm träning, och du kommer snart att börja se resultat.