| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Aerobics Klass Beskrivning

  Om tanken på en aerobics klass får dig att tro att bära benvärmare och svettas i takt till Michael Jacksons "Thriller", inse att tiderna har förändrats. Medan aerobics har alltid varit en populär form av motion, klasser idag har ofta låg effekt, hög effekt, steg och vatten-baserade rutiner. Varje klass består av en serie övningar som belastar olika delar av kroppen, särskilt de stora muskelgrupperna, för en längre period. Oavsett vilken klass du väljer, hålla dig inom dina gränser, börja långsamt och gradvis bygga upp din snabbhet och uthållighet över flera veckor. Klasstrukturen

  En omfattande aerobics rutin består av en varm-up sekvens, stretching och uthållighet övningar tänkt att förbättra din hjärt-funktion. Aerobics bör göras på en träningsmatta eller ett flytande golv för att skydda lederna. I huvudsak för att höja pulsen, riktar klassen stora muskelgrupper, inklusive dina armar och ben. Träningen ska öka din andning, som i slutändan ska göra du svettas. Aerobics ökar också din puls tillsammans med din andning, vilket snabbar upp transporten av syrerikt blod till musklerna.
  Vatten Aerobics

  vatten aerobics klass är hålls i en pool och utnyttjar flera av samma övningar som finns i en traditionell aerobics klass, men de är modifierade för att arbeta ute i vattnet. Du kan jogga på plats och trampa vatten och även göra arm cirklar, lyfter benet och jumping jacks. Du kommer också att värma upp och kyla ner. Att vara i en pool kan du bränna en massa kalorier samtidigt vistas svalt och det minimerar stressen på lederna. En annan fördel, enligt Master Trainer, Greg Moe, är att vatten motstånd tvingar dig att använda fler muskelfibrer, vilket ger dig en bättre träning.
  Skonsamma

  skonsamma aerobic klasser är perfekt för nybörjare, seniorer och kvinnor som är gravida. Denna typ av klass innehåller flera övningar som gör att dina fötter, eller åtminstone en fot, att stanna kvar på golvet hela tiden för att minimera påverkan på lederna. Du börjar alltid med att värma upp med mjuka sträckor. Klassen fortskrider sedan till överkroppen och sedan sänka kroppsrörelser med stora, kontrollerade rörelser för att öka din puls.
  Stöttålig

  Hög effekt aerobics innehåller höga intensitet, hög energi rörelser som i slutändan tar båda fötterna från marken samtidigt. Övningarna kan innehålla jogga på plats, hoppning, högintensiva steg aerobics, armrörelser och höga repetitioner. Klassen innehåller också en uppvärmning, nedvarvning och integrerad skonsamma övningar. Stor genomslagskraft klasser avsevärt öka din puls än vad du skulle få i ett skonsamma klass.
  Step Aerobics

  Ett steg aerobics klass utnyttjar en upphöjd plattform eller steg som ofta kan justeras till olika höjder. Ett steg aerobics klass innebär att placera din högra fot och sedan vänster fot på steget och sedan flytta varje fot tillbaka till marken igen medan du gör vissa övningar. Bland övningarna armrörelser, flytta kroppsvikten, kliva upp och över till andra sidan av plattformen och göra olika danssteg för att öka din andning och hjärtfrekvens.