| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Cardio övningar på gymmet

  Hjärt övningar är utformade för att engagera musklerna för en lång tid och hjälpa bränna kalorier, leverera syre till musklerna och stärka hjärtat. Det finns många former av konditionsträning som inte kräver speciell utrustning, inklusive simning, vandring, löpning, basket och fotboll. Men kardiovaskulära maskiner tillgängliga på gym kan du träna i alla typer av väder och att tempot och kontrollera din nivå av motion. Löpband

  Ett löpband är en hjärt träningsmaskin som ger individer en chans att springa eller gå när du bor på plats. Maskinen använder en rörlig plattform med en elmotor och transportband och har ett antal inställningar för att göra träningen mer utmanande. Löpband har en instrumentpanel som gör löpare att beräkna höjden och hastigheten på maskinen. Vissa har även en kylande mekanism. Löpband ger vissa fördelar i motsats till löpning eller promenader utanför, bland annat en smidigare service och möjligheten att titta på tv eller läsa en tidning.
  Motionscykel

  en motionscykel är en specialitet övning maskin som liknar en cykel, men utan hjul för transport. Säkerhet är en viktig fördel med att använda en motionscykel, som ryttare kan träna utan att behöva oroa sig för vädret, fordon och fotgängare. Du kan också simulera olika typer av terräng för en mer effektiv träning. Förutom att ge konditionsträning, är en motionscykel som vanligen används i sjukgymnastik, på grund av sin låga effekter rörelse och minskad belastning på lederna i motsats till andra övningar. Riders har även möjlighet att hålla koll på hur många miles de torgför och ändra inställningarna för att göra färden mer motståndskraftig.
  Ellipstränare

  elliptiska tränare är en övre och nedre kroppen hjärt maskin som simulerar går eller springer. Detta är en icke-påverkan träning som använder handtaget spakar kopplade till pedaler för att driva makten. Fördelen med att använda den elliptiska tränare i motsats till andra konditionsmaskiner är att det bränner fler kalorier genom att använda mer muskelgrupper, och, också, rörliga armar på bröstet nivå gör mer för att få hjärtat att pumpa. Individer som använder den elliptiska kan utöva i en mjuk, kontrollerad rörelse som anpassar sina höfter, knän och vrister för att förhindra överdriven press på lederna.